şunun 500 km batılısı olsa batıdan doğuya bütün ülkeyi siklonla gömerdi şimdi batı karadeniz ve orta karadeniz şov zamanı
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
222h Karadeniz kıyıları tarihi dek yağişlarina maruz kalıyor
-
-
şunun 500 km batılısı olsa batıdan doğuya bütün ülkeyi siklonla gömerdi şimdi batı karadeniz ve orta karadeniz şov zamanı
e biz boşuna mı buradayız babayiğit başından beri bu batı karadeniz sonrasına yarar diyorum
-
Batı ve Orta karadeniz için ohal ilan edilmeli bu durumda 😂
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Orta karadenize yeni kar başladı doğu karadenizde hala yok şakır şakır yağmur aldılar
-
izobarlar düzleştiğine göre sıra orta karadeniz ve doğu karadenizde marmara az sonra yağış keser
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
gidişatını sacma buldum o ull olusumu direkt doğuya attı halbuki egeye dalmasi lazimdi yaslandik demek ki 😂
-
İstanbula tek bir kar tanesi düşmemesi dışında pek bir sorun yok
-
gidişatını sacma buldum o ull olusumu direkt doğuya attı halbuki egeye dalmasi lazimdi yaslandik demek ki 😂
Azorun yb si çok yanaştı
-
- Resmi Gönderi
batı karadeniz gömüldü
-
Tam kastamonu sinop samsun çevreleri için mükemmel sistem tabi sochi ab si patlaması soğuklar bir tık zayıfladı ondan ancak mühim değil yağmur arkası kar oldu
-