- Resmi Gönderi
beyler ocağı kapatsam kızar mısınız?
Çay koymuştuk olsun kapatmaz kısarız biraz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbeyler ocağı kapatsam kızar mısınız?
ben kapatıyım fazla sıcak oldu :D
beyler ocağı kapatsam kızar mısınız?
tek güncellemeyle mi kral
ben kapatıyım fazla sıcak oldu :D
Sen direkt doğalgazı kapat,fatura fazla gelmesin
Bir güncellemeye bakıp sevinip bir güncellemeye karalar bağlamayın arkadaşlar. Böyle yazınca insanları da etkiliyorsunuz. Model iyi gösteriyor tamam iyi güzel. Kötü gösteriyor kış bitti havaları . Daha sakin takip yapmak gerekir. Sonuçta her çıktı bir ihtimal . Bunu unutmadan takibe devam. İyi forumlar 🤗
Bir güncellemeye bakıp sevinip bir güncellemeye karalar bağlamayın arkadaşlar. Böyle yazınca insanları da etkiliyorsunuz. Model iyi gösteriyor tamam iyi güzel. Kötü gösteriyor kış bitti havaları . Daha sakin takip yapmak gerekir. Sonuçta her çıktı bir ihtimal . Bunu unutmadan takibe devam. İyi forumlar 🤗
Ben Şubatı kapattım, Şubat 2025
Özellikle kırmızı renkle fikir belirtmek 😎
Ben tüm kışları kapatıp yedim(!)
02 OCAK
GFS
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
gfseu-0-24.pnggfseu-0-48.pnggfseu-1-24.pnggfseu-1-48.pnggfseu-2-24.pnggfseu-2-48.png
Konu adı da değişmiş 384 sistemleri olmuş.
ECMWF de 240 diye ekleme edilseydi 10 numara olurmuş
Whisper Efsaneyi İndiririsin İnşallah Abim 😊
Konu adı da değişmiş 384 sistemleri olmuş.
ECMWF de 240 diye ekleme edilseydi 10 numara olurmuş
Ecm 240’da bile sistem vermiyor abi 😅
nereden baksak 1 haftalık bir süreç kaldı zaten sen dümenle fazla oynamadan bizi kara boğ Whisper hocam
nereden baksak 1 haftalık bir süreç kaldı zaten sen dümenle fazla oynamadan bizi kara boğ Whisper hocam
Sistem de gelir,soğukta,karda..
Lakin insanoğlu için "yeter"demek yoktur.