Kocaelide olmam kısmen avantaj soğuk doğulu inse bile hatrı sayılır kar alabilirim.
Neresindesin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKocaelide olmam kısmen avantaj soğuk doğulu inse bile hatrı sayılır kar alabilirim.
Neresindesin
yine kafkaslara atti soğukları teee nereye gitti soğuklar
Neresindesin
Gölcük
Artık sistem vakti yaklaştıkça modeller bozmaya devam ediyor kafadan Ocak 10 gün gitti belkide Ocak ayını kapatacaz
Bundan Sonrası Soğuklar Avrupa Yolcusu
Sadece bu saat aralığında kar görürüm bu güncellemeye göre. overview_20240102_12_204.jpg
Artık sistem vakti yaklaştıkça modeller bozmaya devam ediyor kafadan Ocak 10 gün gitti belkide Ocak ayını kapatacaz
Ülkenin tamamında 0 -4 derece altı 850 hPa değerleri ve bu sinoptiğe göre mi Ocak ayını kapatacağız hocam anlamadım?
Sadece bu saat aralığında kar görürüm bu güncellemeye göre. overview_20240102_12_204.jpg
Havada 5 10 tane görürsün
Ülkenin tamamında 0 -4 derece altı 850 hPa değerleri ve bu sinoptiğe göre mi Ocak ayını kapatacağız hocam anlamadım?
Hocam doğru düzgün bir sistem almadan demek istedim ben
ICONda GFS'deki gibi 1010 yok asor bağlantı kurabiliyor. Soguklar kafkas üzerinden değil daha batılı iniyor. Ülkemiz icin gayet olumlu bir görüntü .👍iconeu-0-180.png
Havada 5 10 tane görürsün
Hatay'ın yillik kar ortalaması 🫡😝
Ayın 18 in den önce sistem almamız mucize olur. Bunu geçen haftalar da bahsettim. Gelirse de mücize bir durum olur
Neden en kötü durumda bile kar almayı başarıyor konumum anlam veremedim ama üzümünü yerim bağını sormam.