Ayrıca stratosferdeki ısınmanın sonucuda yine belirttiğim tarihler de yaşanacak.18-25 Ocak arası modeller her ne kadar yer değiştirme deseede 0 altına inen seneryolar var rüzgar hızında buda bölünmeye işaret demek.
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Ayın 18 in den önce sistem almamız mucize olur. Bunu geçen haftalar da bahsettim. Gelirse de mücize bir durum olur
18 sonrası için beklentileriniz nedir hocam
-
18 sonrası için beklentileriniz nedir hocam
Güzel olacak inşallah. Atmosferik ısınmanın sonuçlarını yaşayacağız.
-
Diyagramı görmeden bu güncellemede gördüklerimize inanmıyorum.
-
-
Diyagramı görmeden bu güncellemede gördüklerimize inanmıyorum.
Kardeşim bolgen ile ilgili yorumları diğer sayfada yapabilirsin
-
Sağa sola bakmaya gerek yok. Gelişen sistem ne sistemi kutup kökenli.
Ee kutup kökenli sistem ne sever bol bol yüksek basınç model ne diyor bize kardeşim size size 17-18 ocaga kadar negatifim bol bol güney enlemlere ab pompyalacağım diyor.
Modellerde her alçak basınç ne yapıyor sistemi Kafkaslara atıyor yada bloke ediyor gücünü kesiyor değil mi ?
Konu kapanmıştır
-
İzlanda kökenli sistem gelme şansı zaten yok nao negatif azor yok . Başka ne diyim abi.
Başka platforumlardakiler gibi yalan mı konuşalım.
-
Bu kıştan şuana kadar hiç memnun değilim bu sistemi düzgün yaşamazsak bundan sonra ne kadar iyi sistem gelirse gelsin 5 üzerinden en fazla 3.8 puan alır benden.
-
-
İzlanda kökenli sistem gelme şansı zaten yok nao negatif azor yok . Başka ne diyim abi.
Başka platforumlardakiler gibi yalan mı konuşalım.
Hocam sizin tahminleriniz daha tutarlı ve gerçekçi geliyor bana ins dediğiniz sistemler gelirde bu ocağın ilk yarısını boş geçersek onun yerinide doldurur
-
Bu kıştan şuana kadar hiç memnun değilim bu sistemi düzgün yaşamazsak bundan sonra ne kadar iyi sistem gelirse gelsin 5 üzerinden en fazla 3.8 puan alır benden.
Sana şöyle söyleyeyim hata herkese çok acayip bir şekilde şansızlık yaşadık. Tüm şanssızlıkları Aralık ayında kullandık resmen. O kadar olumlu verileri tek tek kaçırdık. Şimdi tam tersi tepemizde -32 geziyor ama işe yarayan bir veri yok bizim adımıza
-
Ama bu durum hep bu şekilde gidecek hali yok. Elbet düzelecek yeni başladık hayırlsı diyelim.
-
ECMWF beklemekte yarar var dicemde o da bu aralar bir garip
-
Ama bu durum hep bu şekilde gidecek hali yok. Elbet düzelecek yeni başladık hayırlsı diyelim.
Ocak ortası sonu diye diye kış bitmeye başlıyor zaten hocam, ne anladık bu işten. Ilık günlerin sayısı fazla soğuk günlerin sayısı az oldu toplasan kaç gün kış havası ve sonbahar havası yaşadık 1-2 gün soğuk oldu 1-2 hafta güneşle kemiklerimiz ısındı.
-