Azor'a bak. Gayet iyi görünüyor. 192 kritik
Güneyi olmayan Azor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAzor'a bak. Gayet iyi görünüyor. 192 kritik
Güneyi olmayan Azor
Rex'e dönecek
şu görüntüden sonra ayın 20 25ine kadar sistem çıkmaz
192 isteneni vermiyor. Anlayamadım gitti. İskandinav yükseği de var. Yeri mi kötü? Azor mu zayıf?
Önümüzdeki sistemin kaderi az çok belli olmaya başladı gibi, fazla umutlanmadan takip etmek lazım
ben bu seneyi anlamadım ya nedir bizim bu çektiğimiz ya bi kafkas bi italya bi kafkas bi italya bi başka yer ne var bu turkiyede ya niye buraya akmıyor bu kar yağışı ya resmen bizimle oynuyorlar ya resmen
ecmwfnin 240. saati tam bir facia gerçekleşirse batı avrupaya akar durur soğuklar
ecmwfnin 240. saati tam bir facia gerçekleşirse batı avrupaya akar durur soğuklar
pideyi yer yer dururuz
Geçmiş ollsuuuunn. 1 günlük hevesten sonra tüm moralim bozuldu. Artık ocağın 2 yarısını mı bekleriz şubatı mı belli olmaz haydi iyi geceler size.
Geçmiş ollsuuuunn. 1 günlük hevesten sonra tüm moralim bozuldu. Artık ocağın 2 yarısını mı bekleriz şubatı mı belli olmaz haydi iyi geceler size.
şubatı bekle gardaşım diz boyu dizz -50ler gelip boğaz donacak hüloğğ
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum hepiniz karalara bağlamışsıniz 1 günde sistem döndü diye bu kadar uzulmussunuz ama haklısınız bu turkiye ye afrika sıcağından başka bi gelmez ben istifa ediyorum hakkınızı helal edin bu saatten sonra ne kar seviyorum ne takip ediyorum Avrupa ya gitsin italyaya gitsin gavurlar bayram etsin 🖐️
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum hepiniz karalara bağlamışsıniz 1 günde sistem döndü diye bu kadar uzulmussunuz ama haklısınız bu turkiye ye afrika sıcağından başka bi gelmez ben istifa ediyorum hakkınızı helal edin bu saatten sonra ne kar seviyorum ne takip ediyorum Avrupa ya gitsin italyaya gitsin gavurlar bayram etsin 🖐️
Ben yatıp zıbaracağım, sabah ufak bir umutla gfs ye bakarım hepsi bu.