ecmwfnin 240. saati tam bir facia gerçekleşirse batı avrupaya akar durur soğuklar
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
ecmwfnin 240. saati tam bir facia gerçekleşirse batı avrupaya akar durur soğuklar
-
pideyi yer yer dururuz
-
Geçmiş ollsuuuunn. 1 günlük hevesten sonra tüm moralim bozuldu. Artık ocağın 2 yarısını mı bekleriz şubatı mı belli olmaz haydi iyi geceler size.
-
Geçmiş ollsuuuunn. 1 günlük hevesten sonra tüm moralim bozuldu. Artık ocağın 2 yarısını mı bekleriz şubatı mı belli olmaz haydi iyi geceler size.
şubatı bekle gardaşım diz boyu dizz -50ler gelip boğaz donacak hüloğğ
-
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum hepiniz karalara bağlamışsıniz 1 günde sistem döndü diye bu kadar uzulmussunuz ama haklısınız bu turkiye ye afrika sıcağından başka bi gelmez ben istifa ediyorum hakkınızı helal edin bu saatten sonra ne kar seviyorum ne takip ediyorum Avrupa ya gitsin italyaya gitsin gavurlar bayram etsin 🖐️
-
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum hepiniz karalara bağlamışsıniz 1 günde sistem döndü diye bu kadar uzulmussunuz ama haklısınız bu turkiye ye afrika sıcağından başka bi gelmez ben istifa ediyorum hakkınızı helal edin bu saatten sonra ne kar seviyorum ne takip ediyorum Avrupa ya gitsin italyaya gitsin gavurlar bayram etsin 🖐️
Ben yatıp zıbaracağım, sabah ufak bir umutla gfs ye bakarım hepsi bu.
-
Sistem de gelir,soğukta,karda..
Lakin insanoğlu için "yeter"demek yoktur.
Haklısın aralıksız 1 ay kar yağsın yine paklamaz beni çokça özlem doluyum yeter demem asla
-
- Resmi Gönderi
Haklısın aralıksız 1 ay kar yağsın yine paklamaz beni çokça özlem doluyum yeter demem asla
Biz de oyleyiz abim. Kar sevdiğimiz icin buralardayız işin temelinde. Lakin pek doyumsuzuz. Nasıl bir yaz geçirdiğimizi unutarak gelen yağışlı sistemlere dahi Ocağı kapattım tarzı yorumlar bana çok absürt geliyor. Hala barajlarımızın yagislara ihtiyacı var. Burada model yorumlamak yerine herkes kendi bölgesi adına çöp diyip gecerse ne tadı kalıyor ne takip heyecanı. Bende öyle şahsen. Gidip Meteoicel'den bakıyorum sonra. Demem o ki sabırla sükunetle takip edelim ve sadece modeli yorumlayalim . Bolge yorumlamak istersek bölge konularımız günlerce hatta aylarca boş kalıyor. Oradan yapalım bölge yorumlarımızı. Derim derim de işte can sıkıcı yorumlar gelmeye devam eder illaki. Hayırlara vesile olsun inşallah. Gece guncellemesine bakalım var mı paylaşacak müsait bir arkadaşımız?
-
gfs yine yeniden farklı bir çıktıyla geliyor
-
yeni eski
-
Doğuladı iyice
-
Az daha zorlarsa denize giricez bu gidişle 6 saatte bir ısınıyoruz
-
2. ataktan filan bahsediliyor öyle bir durum söz konusu değil modellerin gösterdiği gibi 11 indeki sistem şuanlık bize gelmiyor ondan sonrası da avrupaya akacak tamamen ordanda bize ekmek çıkmaz boşuna hayal kurup ümitlenmeyin şu senaryolar gerçekleşirse ocağın 25 ine kadar yağmurlu puslu ybli havalara devam.
-
2. ataktan filan bahsediliyor öyle bir durum söz konusu değil modellerin gösterdiği gibi 11 indeki sistem şuanlık bize gelmiyor ondan sonrası da avrupaya akacak tamamen ordanda bize ekmek çıkmaz boşuna hayal kurup ümitlenmeyin şu senaryolar gerçekleşirse ocağın 25 ine kadar yağmurlu puslu ybli havalara devam.
Bakalım görelim
-