Senin dediklerinin tam tersi ilerliyor Ocak
Tıbba hakaret sayarım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSenin dediklerinin tam tersi ilerliyor Ocak
Tıbba hakaret sayarım
Aranızda ki tartışmayı bitirmek amacıyla bu görseli atıyorum ecmwf e hakaret olur kıyaslamak.
Ama şunu unutmamak lazım. Ecmwf gfs de ukmo da gem de hepsi aynı toptancı dan alışveriş yapıyor. burda olay aldıkları o mallara güzel tezgah kurması ile başlıyor. Yoksa hepsinin verisi tek yerden geliyor.
Yorumlaması onlara kalıyor
Vade kısa 120 li saatlerden bahsediyoruz. Artık bundan sonra düzeleme olmayacağı gibi daha kötü haller alabilir.
Burda bize sabır etmek düşüyor.
21-22 Ocak tarihlerine dikkat edelim. Beklenti bu yönde
18-25 diye dedim vadeyi daha kısaltıyorum.
Hepinize iyi günler
Boş zamanlarımda oturup yada ayakta yazdığın tüm yorumları okuyacağım
Bir kaç tane okudum kafam karıştı
Tüm yorumların için eline sağlık
Deniz etkisi kar en sevdiğim yağış türüdür. Sıkı radar takibi ve motivasyon gerektirir.
Bu arada ecmwfnin dediği gibi olursa konumum İstanbuldan daha güçlü yağışlar alacak ve süresi bir tık daha uzun. Eğer ecwmf gibi gelirse Ben İstanbula oranla beklentimi yüzde otuz arttırıyorum.
ECMWF bana daha tutarlı gelmiştir her zaman tabiki şahsi düşüncem bu kimseyi bağlamaz
ECMWF bana daha tutarlı gelmiştir her zaman tabiki şahsi düşüncem bu kimseyi bağlamaz
ECM bu akşam GFS uyar orta noktada buluşurlar diye düşünüyorum, diyagramlarda sırıtıyor ana çıktısı
ECM bu akşam GFS uyar orta noktada buluşurlar diye düşünüyorum, diyagramlarda sırıtıyor ana çıktısı
Bunun ortası şamda kayısı. Olabilecek en iyi potansiyelde olsa anca tatmin eder.
Yerimizi alalım.
Arkadaşlar akşam güncellemesi başlamadan bir uyarıda bulunalım. Burası model paylaşma ve MODEL YORUMLAMA konusu. Yazarken konu dışına çıkmamaya özen gösterirsek sevinirim. Aksi takdirde konu dışı mesajlar silinecektir. İyi forumlar.🙂
Müsait olan bir arkadaşımız paylaşımda bulunabilir.
Benim tahminim ecfm istikrarını sürdürmeyecek gfs gibi çıkacak
03 OCAK
GFS
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
gfseu-0-24.pnggfseu-0-48.pnggfseu-1-24.pnggfseu-1-48.pnggfseu-2-24.pnggfseu-2-48.png
Hadi bakalım orta ve uzun vadede nelerle karşılaşacağız. Şimdiden eline sağlık dayı Whisper