Normal şartlarda hafif negatif yolcusu ama gfs başka alemde
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
İnşallah gelir olur ama ben verilere göre yorum yaparım. Şuan tereddüt içinde kaldım
-
- Resmi Gönderi
Ne güzel güncelemiş pc daha ne parmaklıyorsunuz
-
-
Gfs bir anda azorcuk çıkardı bir kafa hareketi ile iskandava destek vererek tüm soğukları çekti aşağıya bize dogru.168-174 saatleri kritik bir çıktı vermiş azorun altı oyulmuyor aksine destek yb geliyor.
-
- Resmi Gönderi
168.saatler karsilastirma
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
168.saatler karsilastirma
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Normal şartlarda azor adaları üzerinde siklon dogular doguya baskı yapar ama ne hikmetse sabit kalıyor yüksege destek geliyor.
Bakalım ecwmf onay verecek mi?
-
bence endeksler iyi pozitif değil negatif nötr aralığı iyidir batılı sistem olur
-
Ve bu 2 modelde baglantı kesilmiş zaten ayakları kopmuş durumda
-
- Resmi Gönderi
Endeks mendeks hikaye model ne gösterirse endeksler ona uyuyor geçen yıllarda tam hatırlamıyorum zamanını pozitif endekste sistem almıştık o yüzden ben modelciyim
-
bence endeksler iyi pozitif değil negatif nötr aralığı iyidir batılı sistem olur
Bu tarz sistemlerde özellikle ao nun bu denli nötr olması Avrupa ya sadece kuru soguk verir.soguk gitmez demem ama işe yarayacak bir sistem değil. Ve her alçak siklon baskısı sogukları kaçırmaya sebep olur
-
Ecm, haydi beyaa, sıra sende
-
- Resmi Gönderi
kontrol de bozmazsa indirecek cografyaciburak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Pozitif Ao nao gören varmı modeller de yada verilerde ?.
Bu mjo ne alaka şimdi 3-4 bizim milli sistem yerimiz ama nao ao negatif
-