- Resmi Gönderi
>>>WinteR<<< Gefs Ortalama Bu Şekildse. Ya Verilerde Ya Da Modelde Hata Var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur>>>WinteR<<< Gefs Ortalama Bu Şekildse. Ya Verilerde Ya Da Modelde Hata Var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Pozitif Ao nao gören varmı modeller de yada verilerde ?.
Bu mjo ne alaka şimdi 3-4 bizim milli sistem yerimiz ama nao ao negatif
Yani?
Gefs Ortalama Bu Şekildse. Ya Verilerde Ya Da Modelde Hata var
Bir yanlis yok. Alın😎🫡
kimse inanmıyor şaka gibi :d
13 ocaktan sonra 7-8 Faz gidecegini öne sürmüş. Şuan normalde 7-8 olmamız gerekmiyor mu? Negatif nao ao
Gfs Kolpa Yapıyor Bence Bir Bit Yeniği Var🤣🤣🤪
Büyük ihtimal en soğuk çıktı olacak diyagramda. Ama asıl hedef diyagram ortalamasının düşmesi olduğuna göre. Biz ortalamanın düşmesini beklemeliyiz
Büyük ihtimal en soğuk çıktı olacak diyagramda. Ama asıl hedef diyagram ortalamasının düşmesi olduğuna göre. Biz ortalamanın düşmesini beklemeliyiz
-8in altında 15 tane senaryo var
kimse inanmıyor şaka gibi :d
Model kendisi diyor negatif ao nao var diye uzun saatlere bakmıyoruz zaten 0-100 kadar belli zaten. Ama mjo göre 2 den çıkıp 3-4 faz dogru yönleniyoruz.
3-4 faz bizim milli ao nao pozitiflik sistem yerimiz. Ama nao verisi de ao verisi eksilerde . Kaldık arada biri başka diyor digeri başka oynuyor.
Model kendisi diyor negatif ao nao var diye uzun saatlere bakmıyoruz zaten 0-100 kadar belli zaten. Ama mjo göre 2 den çıkıp 3-4 faz dogru yönleniyoruz.
3-4 faz bizim milli ao nao pozitiflik sistem yerimiz. Ama nao verisi de ao verisi eksilerde . Kaldık arada biri başka diyor digeri başka oynuyor.
dayı kendin diyorsun ao nao negatif negatiften nötre yöneliyor negatiften nötre yönelirken sistem alırız zaten ao nao pozitif olursa karadenizin üstünden kaçan soğuklara el sallarız el
Bu işten az çok bir şey anlamaya başladığım günden beri kimse beni kandıramadı.
Yav sakin olun en azından bi 3 5 saat inanalım umutlanalım. Şahsen bu potansiyeli görmek bile heyecanımı tavan yaptırıyor
Biraz sistem süresi kısa biraz daha batılı olarak sokulsa daha uzun süresi olur sistemin
dayı kendin diyorsun ao nao negatif negatiften nötre yöneliyor negatiften nötre yönelirken sistem alırız zaten ao nao pozitif olursa karadenizin üstünden kaçan soğuklara el sallarız el
sistem zamanı en negatif zamanı nasıl pozitife yönleniyor diyorum ben. Benim dediğim olay Mjo varya o diyor ki Ocak ilk 13 günü pozitif Ao ve nao diyor. Hani nerde pozitif Ao nao ?
Modeller de alçak basınç istilası var soguklar güney enlemler de kulaç atıyor. Neresi pozitif?
sistem zamanı en negatif zamanı nasıl pozitife yönleniyor diyorum ben. Benim dediğim olay Mjo varya o diyor ki Ocak ilk 13 günü pozitif Ao ve nao diyor. Hani nerde pozitif Ao nao ?
Modeller de alçak basınç istilası var soguklar güney enlemler de kulaç atıyor. Neresi pozitif?
senin dediğin mjoda sıkıntı var o zaman hocam