- Resmi Gönderi
Dek için basınç dizilimi 500 hpa deniz sıcaklığı ve 700 hpa önemli 850 soğuklarına bakılmaz
Teşekkürler bilgi icin hocam🫡
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDek için basınç dizilimi 500 hpa deniz sıcaklığı ve 700 hpa önemli 850 soğuklarına bakılmaz
Teşekkürler bilgi icin hocam🫡
Ukrayna Rusya'da hayatı durdurur bu soğuklar yalnız. Kuru soğuk olarak gelirse çok sıkıntı yaşanır.
Gölcük yine yoğun kar. overview_20240104_12_210.jpg
14-15 te ki atağı ilk gosteren model kma idi
Hizmete devam. Yok mu beğeni?
Hizmete devam. Yok mu beğeni?
Komikbir yağış miktarı
Ecfm yağış gerçekten çöpmus
O ne yağış öyle be
Evet sanırım takibe devam onayı çıkmış ECMWF’den, gece görüşürüz o halde
İyiki Marmaranın doğusunda oturuyorum bu sistemde kuru soğukla sistemi geçirme ihtimalim daha az ecmwf 12-14 saatlik yoğun kar vermiş gölcüğe.
Arkadaşlar bise sorcam bunyamin surmeli in canli yayınını izledim adam diyorki bu sistem bize gelmez çok düşük ihtimal dogrumu dur tüm modeller ısrarla bizi gosteriyorken
Arkadaşlar bise sorcam bunyamin surmeli in canli yayınını izledim adam diyorki bu sistem bize gelmez çok düşük ihtimal dogrumu dur tüm modeller ısrarla bizi gosteriyorken
Pek başkalarına bakmıyoruz ama o kişi geçen sezon da "kış bitti yok" dedikten sonra nerelerde kar yağışı olacak,kaç cm yağacak diye videolar yapmıştı.
Burada ustalar var onlara bakalım en iyisi budur
Haklısın bende pek güvenmedim çünkü bu sene neredeyse gelen 3 sistemde de Bursa kar alcak örtü alcak felan dedi ama bu forum daki ustalar 500m kar sınırı dedi ve dedikleri gibi kar üstten geçti gitti
Gece Güncellemesini paylaşan yoksa bende.
14-15 te ki atağı ilk gosteren model kma idi
Heee ben guruba atınca gülmüştünüz 🥺