O ne yağış öyle be
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Evet sanırım takibe devam onayı çıkmış ECMWF’den, gece görüşürüz o halde
-
İyiki Marmaranın doğusunda oturuyorum bu sistemde kuru soğukla sistemi geçirme ihtimalim daha az ecmwf 12-14 saatlik yoğun kar vermiş gölcüğe.
-
Arkadaşlar bise sorcam bunyamin surmeli in canli yayınını izledim adam diyorki bu sistem bize gelmez çok düşük ihtimal dogrumu dur tüm modeller ısrarla bizi gosteriyorken
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar bise sorcam bunyamin surmeli in canli yayınını izledim adam diyorki bu sistem bize gelmez çok düşük ihtimal dogrumu dur tüm modeller ısrarla bizi gosteriyorken
Pek başkalarına bakmıyoruz ama o kişi geçen sezon da "kış bitti yok" dedikten sonra nerelerde kar yağışı olacak,kaç cm yağacak diye videolar yapmıştı.
Burada ustalar var onlara bakalım en iyisi budur
-
Haklısın bende pek güvenmedim çünkü bu sene neredeyse gelen 3 sistemde de Bursa kar alcak örtü alcak felan dedi ama bu forum daki ustalar 500m kar sınırı dedi ve dedikleri gibi kar üstten geçti gitti
-
Gece Güncellemesini paylaşan yoksa bende.
-
- Resmi Gönderi
14-15 te ki atağı ilk gosteren model kma idi
Heee ben guruba atınca gülmüştünüz 🥺
-
- Resmi Gönderi
Gece Güncellemesini paylaşan yoksa bende.
Sattık gitti👏
-
Heee ben guruba atınca gülmüştünüz 🥺
İlk ben attım korelileri çok severim bu arada
-
Bu saatten sonra verilere bakılmaz modeller ve ortalamalara bakmak lazım mükemmel bir soğuma var ay ortasında yağış yakalarsak süper
-
- Resmi Gönderi
İlk ben attım korelileri çok severim bu arada
Blackpink mi dinlion 😅
-
-
- Resmi Gönderi
bok
az sonra ay ortası olacak şeyler bunlar
Mis gibi işte ne güzel. Kombi derdi yok, soğuk yok. Tam Deniz kenarında mangal yapmalık
-
-