ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Umarım Gem gibi gelir
-
Şurada azor olsa ne olurdu acaba
-
Kuru soğukk olurrrr (şaka😀)
-
İstenen görüntü bu değil siklon yok yine önce kine göre iyi ama
-
- Resmi Gönderi
İstenen görüntü bu değil siklon yok yine önce kine göre iyi ama
Olur o da olur giritte patlarsa iş görürmü
-
Bu güncellemeyi İstanbul ve benzer şehirler adına beğenmeyeni Allah yaksa haklıdır.
-
-
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Eren
-
Hocam daha 3 gün önce sistem gitti diye üzülüyorduk
Şimdi gelen sistemi beğenmiyoruz
-
- Resmi Gönderi
Hocam daha 3 gün önce sistem gitti diye üzülüyorduk
Şimdi gelen sistemi beğenmiyoruz
Bu doyumsuzlugu ben şahsen asla anlamıyorum mesela. Havada uçuşan toz tanelerini görmek için daha 2.5 takip yapacam. burada adamlar sistem düzeliyor geliyor yine beğenmiyor. Vallahi yorum yok
-
- Resmi Gönderi
Bu doyumsuzlugu ben şahsen asla anlamıyorum mesela. Havada uçuşan toz tanelerini görmek için daha 2.5 takip yapacam. burada adamlar sistem düzeliyor geliyor yine beğenmiyor. Vallahi yorum yok
İnsanoğlu aç gözlüdür. 2 gün önce aza tamah ederken şimdi daha fazlasını istiyoruz. Yarın yağış ve soğuk 1 tık düzelir daha fazlasını isteriz. -12-16-20 yetmez de yetmez. Haliç donsun, şehirler donsun, hayvanlar telef olsun önemli değil bizim gönlümüz olsun!!!
-
- Resmi Gönderi
İnsanoğlu aç gözlüdür. 2 gün önce aza tamah ederken şimdi daha fazlasını istiyoruz. Yarın yağış ve soğuk 1 tık düzelir daha fazlasını isteriz. -12-16-20 yetmez de yetmez. Haliç donsun, şehirler donsun, hayvanlar telef olsun önemli değil bizim gönlümüz olsun!!!
Bunun da üstüne bir şey söylenmez 🫡
-
Bence de hala beğenmeyeler neyi beğenmiyor merak ettim valla,2020 yılından beri böyle göründü ana senaryoda yalandan olsa bile görmedim bölgem adına görende her sene efsane yaşıyoruz sanacak
-