- Resmi Gönderi
Eline sağlık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline sağlık
Cumartesi kartepe zirveye gidecektim güzel bir yagiş goremem dimi
Cumartesi kartepe zirveye gidecektim güzel bir yagiş goremem dimi
Kendine başka bir rota oluştur
cmbrn41 paylaşımlar için teşekkürler abim 👏
yeni
eski
yeni
eski
eski yeni kar haritası
YB oldu mu nasıl üst üste güncelleme aynısını veriyor modeller soğuk oldu mu da zar zor dkdkxkxkxkxk
YB oldu mu nasıl üst üste güncelleme aynısını veriyor modeller soğuk oldu mu da zar zor dkdkxkxkxkxk
Kabul edilebilir bir durum. Sıcak ve soğuk hava dinamikleri çok farklı, sıcak havalar yüksek basınç etkisiyle daha tutarlı. Soğuk hava için ufacık basınç oynamaları çok fark yaratıyor. E tabi bir de güney enlemler yılın her dönemi soğuk değil o yüzden tahmini daha zor.
Hemen kuzeyimizde öylece duran bu kadar büyük soğuk kütlelerini daha önce hiç görmemiştim, -20'ler -30'lar havada uçuyor. Bu denli büyük bir soğuk kütleden şubat ayında da bir şeyler kopartamazsak yazık olacak.
Hemen kuzeyimizde öylece duran bu kadar büyük soğuk kütlelerini daha önce hiç görmemiştim, -20'ler -30'lar havada uçuyor. Bu denli büyük bir soğuk kütleden şubat ayında da bir şeyler kopartamazsak yazık olacak.
Şubat ayında ya orada olmazsa
Şubat ayında ya orada olmazsa
Allah korusun aman
İnşallah icon gibi gelir.
Kabul edilebilir bir durum. Sıcak ve soğuk hava dinamikleri çok farklı, sıcak havalar yüksek basınç etkisiyle daha tutarlı. Soğuk hava için ufacık basınç oynamaları çok fark yaratıyor. E tabi bir de güney enlemler yılın her dönemi soğuk değil o yüzden tahmini daha zor.
Yok ben kabul edemem 🥲
modellerin bu kadar kötü gelmesi normal mi ya