İstanbul'da tatminkâr kar yağması imkansiz hale geliyor yıllar geçtikçe
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Eren 72 saat kaldı sisteme hala modeller birbirinden ayrışıyor neden? Bir açıklama yap bakalım..
Ben mi giriyorum veriyi öyle bir soru sormuşsun ki 🤓
-
İstanbul'da tatminkâr kar yağması imkansiz hale geliyor yıllar geçtikçe
Denizlerle çevrili yere iş daha da zorlaşıyor.İstanbula balkan sistemli karayelli sistem şart
-
Denizlerle çevrili yere iş daha da zorlaşıyor.İstanbula balkan sistemli karayelli sistem şart
Burak Hocam selamlar karayelle başlangıç olsa sonrasında da poyraz.. mis gibi siklon + dek alsak 2017 gibi ? çok özledik çok
-
Ben mi giriyorum veriyi öyle bir soru sormuşsun ki 🤓
Tahminci sensin 😂 72 saat kala hala ayrışıyorlarsa bir sebi olmalı 😂
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 96.saatte geldik ve hâlâ aralarında çok farklar var
-
- Resmi Gönderi
Yok artık modeller bu akşam saatlerinden sonra neler verecek öyle
Refah payı verecekler %10
-
- Resmi Gönderi
Nasıl Afrika ama
-
Ah şu iskandinavya daki ab olmasaydı....
-
- Resmi Gönderi
Ah şu iskandinavya daki ab olmasaydı....
Normalde abiler hep iyi olurdu bu abi kötü huylu çıktı
-
Normalde abiler hep iyi olurdu bu abi kötü huylu çıktı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
96.saatte geldik ve hâlâ aralarında çok farklar var
aralarındaki tek ortak nokta ise hepsinde sistemin Türkiye'ye kıyıdan köşeden inmesi
-
ECMWF Paylaşan yoksa atabilirim
-
-