ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
stop diyorsun benim yorumumu siliyorsun. Onunkini de sil adaletin varsa. Fikrimizi paylaşamayacak mıyız. Tahminleri zora girince ılıkçılık modunu açanlara karsever diyebilir miyiz? Bence hayır.
-
Neden kaldırıyosunuz mesajları ne güzel kaos çıkmıştı alıp izlicektim. 😂😂
-
stop diyorsun benim yorumumu siliyorsun. Onunkini de sil adaletin varsa. Fikrimizi paylaşamayacak mıyız. Tahminleri zora girince ılıkçılık modunu açanlara karsever diyebilir miyiz? Bence hayır.
Sildi zaten
-
- Resmi Gönderi
Stop dedim Eren'in de Estimator'un da mesajini sildik. Tahmin kişiyi bağlar. Burası model konusu. Konuyu dagitmayalım. Son mesajımdır.
-
192-228 farkı
-
Herkes sakın olsun ya hepinizin amacı beklentisi kar yağması arkadaşlar kirmayalim birbirimizi
-
Kar gibi saf, zarif bir şeyin konusunda bile tartışma çıkarabiliyoruz harika bir milletiz :D
-
Hocam geleceği modeller değiştirmiyor olacağı varsa olacak
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 500 soğuğu daha iyi olsa bu kadar zayıf olusum olmazdı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yağışta wxcharts basıncta meteociel
-
- Resmi Gönderi
Hişttt Burda Kavga Yok Polis Var Ona Göre Kelepçeyi Takarım Ona Göre😀🤪🤪
-
-
- Resmi Gönderi
Hişttt Burda Kavga Yok Polis Var Ona Göre Kelepçeyi Takarım Ona Göre😀🤪🤪
Ereni al abi . Sebebi Ilıkçılık yapıyor😬
-