The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 😎😎
Karadeniz sistemi lakin gfs öyle demiyor unutmayın ki ecmwf kaç gündür marmaraya kara görmüyordu gfs ye uydu ve yine uyacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 😎😎
Karadeniz sistemi lakin gfs öyle demiyor unutmayın ki ecmwf kaç gündür marmaraya kara görmüyordu gfs ye uydu ve yine uyacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 😎😎
hocalarım bunu yorumlicak var mı ülke sistemi olsa herkes sevinse sad2ce böyle karadeniz mi olucak kimse yanlış anlamasınbeni ben herkes kar gorsunistiyorum tüm bölge inşallah
hocalarım bunu yorumlicak var mı ülke sistemi olsa herkes sevinse sad2ce böyle karadeniz mi olucak kimse yanlış anlamasınbeni ben herkes kar gorsunistiyorum tüm bölge inşallah
Su anki modellere göre Karadeniz sistemi görünüyor Cagri . Daha vade uzun rota değişebilir 👍
6z 1 saat sonra felan gelir
Hocamızı tebrik ediyorum 18 -25 arası sistem var dedi ve geldi gelecek derken geldi yarından itibaren başlıyoruz.
Sonra benim dediğim gibi öncelikle İstanbul adına konuşuyorum her zaman
İstanbula kar yok dedik aynı şekilde devam ediyoruz.
Eleştiri yapıyorum kendime uçan kaçan -20 ler fenalık basınç dizilimleri ile geçen hafta kar beklentimiz vardı ne oldu olmadı
Şimdiki sistem ile bir önceki sistem toplam da aynı sayıyorum ben fazla detaya girmeden .
İstanbula kar yok ama
Daha Çok GösterHocamızı tebrik ediyorum 18 -25 arası sistem var dedi ve geldi gelecek derken geldi yarından itibaren başlıyoruz.
Sonra benim dediğim gibi öncelikle İstanbul adına konuşuyorum her zaman
İstanbula kar yok dedik aynı şekilde devam ediyoruz.
Eleştiri yapıyorum kendime uçan kaçan -20 ler fenalık basınç dizilimleri ile geçen hafta kar beklentimiz vardı ne oldu olmadı
Şimdiki sistem ile bir önceki sistem toplam da aynı sayıyorum ben fazla detaya girmeden .
İstanbula kar yok ama
peki bursa nasıl olur başkan rakımım 400 den fazla görür muyum bişeyler tahminen .. ben diyagramlara dayanarak göreceğimi düşünüyorum ama
Alperenn bugün yarın bölge konusunda değerlendiririz
Bu güncellemede de 800 rakım ve üstüne verdi
zayıf soğuklu sistem veriyor
zayıf soğuklu sistem veriyor
Yağmur iyidir
Yağmur iyidir
Kar da alsak hocam arada oda güzel olur bence
Kar da alsak hocam arada oda güzel olur bence
Belli değil Erdal, bakalım belli olmaz soğuk az bişey kuvvetlenirse kar alırız.
İstanbul da 30 cm kar alacak zamanı geliyor