ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Meteocildeki yağış haritasında Karadeniz üzerinde ard arda dizilen yağışlar gördüm dek mi bu?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Meteocildeki yağış haritasında Karadeniz üzerinde ard arda dizilen yağışlar gördüm dek mi bu?
500 hpa diye bir şey bırakmamış ama.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kıyılar için sıkıntı da iç bölgelerde sorun olmaz yağışı yakalayan yerlerde güzel kar yağışı örtü olur
-
Kıyılar için sıkıntı da iç bölgelerde sorun olmaz yağışı yakalayan yerlerde güzel kar yağışı örtü olur
-8 kıyılarda da kar yapar hocam siz kıyılarda kar yağışının tutmamasından mı bahsediyorsunuz anlamadım.
-
Sistem yer seviyesi ile geliyor. 850 hpa -4 gördüğünüz yerler 2 metre de ortlama aynı sıcaklıklikta olur.. sıcaklık sorunu olmaz iç kesimlerde yüksek yerlerde asla
-
-8 kıyılarda da kar yapar hocam siz kıyılarda kar yağışının tutmamasından mı bahsediyorsunuz anlamadım.
Üst seviyeye göre görsel yapar sulu kar cinsinden bu olayda tabiki yağısın yoğunluğuna bağlı yak tek tük atarsa he düşen kar olmaz kky sulu kar yapar
-
Marmarada kar sınırı nedir
-
Üst seviye de karayel olmadan bize min -28 ve yukarısı lazım altı bize kıyılarda cıvık sulu görsel kar yapar .
-
Marmarada kar sınırı nedir
Şuan ki duruma göre +400 metre üzeri
-
Bakalım Sibirya da hazırlıklar var yön bizim olacak mı oraya odaklanalim
-
Sibirya ya yön şekil verecek kutup yüksegi gözümüz onda olacak.
-