Gecenki sistemde Bursa 300 kurtarır denmesine rağmen 700m lerde anca yağdi
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şuan gayet iyi bölge ye hamle yapılıyor.
-
Gecenki sistemde Bursa 300 kurtarır denmesine rağmen 700m lerde anca yağdi
Gecen sistem son saatler iyice bozdu farkındaysanız
-
- Resmi Gönderi
gelooooo
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu koridorun açılması lazım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gfs 21 in gecesinde konumum balıkesir merkeze kar verdi☃️
-
gelooooo
Hemen gelmez dur kutup yüksegi işe başlamadı
-
- Resmi Gönderi
Hemen gelmez dur kutup yüksegi işe başlamadı
İleri Saatlerden bahsediyorum
-
ben güney doğu Kocaelideyim kar vermiş vermesine ama o saatlerde - 8 girişi bile olmamış be rüzgar poyraz 500 hpada zayıf bu kar nasıl mümkün oluyor?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ben güney doğu Kocaelideyim kar vermiş vermesine ama o saatlerde - 8 girişi bile olmamış be rüzgar poyraz 500 hpada zayıf bu kar nasıl mümkün oluyor?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aynı şekilde balikesirde öyle
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
O kar mümkün olmaz bence geçende öyleydi son gün iyice yok oldu bursadan biliyorum
-
indir oniiii
-
- Resmi Gönderi
Daha iyi gidiyoruz
-
Daha iyi gidiyoruz
azor iskandinavla bağlantıyı kesmezse
-