Azor kutup yüksegine dogru hamle yaparsa iş biter.
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Trakyaya giren nedir ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hiç gök gürültüsüyle kar yağışına şahit olmadım
Isparta da şahit oldum İstanbul da da.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Yer, gök mavi oluyor o an
-
- Resmi Gönderi
Beğeni sayıları 1 2 lere düştü takip eden yok mu ?
Hu hu 👀
-
Vortex oluşunca soğukları kırpacaktır tabii ki de bu biraz olumsuz bir durum
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sochide ab patladı d.karadeniz kar yağışı iptal
-
- Resmi Gönderi
Vortex oluşunca soğukları kırpacaktır tabii ki de bu biraz olumsuz bir durum
2022 de çaldınız hep benim yağışları öyle işte
-
2022 de çaldınız hep benim yağışları öyle işte
Siklon gözü nereye vurmuştu senin çatıda ki antene mi abi
-
- Resmi Gönderi
Siklon gözü nereye vurmuştu senin çatıda ki antene mi abi
Ne bilim ereğli olabilir sanırım
-
Saadet anlık kky
-
- Resmi Gönderi
Batı Karadenizliler iyi bilir bizde Marmara olarak hiç şahit olamadık
-
Yer, gök mavi oluyor o an
Şimşek çaktığın da olur . Benim 2 yerde de izlemim şu şekilde. Hava acayip şekilde ışık oluyor gece gündüze dönüyorcasına. Ne sarı ne tam turuncu ortası diyelim bir hava hakim oluyor. Peşinden gökgürültüsü şimşek olayları yaşandıktan belli süre sonra kar yağıyor. Yere düşmesi biraz sürüyor. Ve bu olay yağış denaö ederken değil de hiç bir anda yağış yokken oluşuyor bir anda hava bahsettiğim gibi kapanıp gece ise gündüz gibi ışık oluyor. Bu şekilde gökgürültüsü şimşek eşliğinde kar yağıyor
-