Sochide ab patladı d.karadeniz kar yağışı iptal
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
Vortex oluşunca soğukları kırpacaktır tabii ki de bu biraz olumsuz bir durum
2022 de çaldınız hep benim yağışları öyle işte
-
2022 de çaldınız hep benim yağışları öyle işte
Siklon gözü nereye vurmuştu senin çatıda ki antene mi abi
-
- Resmi Gönderi
Siklon gözü nereye vurmuştu senin çatıda ki antene mi abi
Ne bilim ereğli olabilir sanırım
-
Saadet anlık kky
-
- Resmi Gönderi
Hiç gök gürültüsüyle kar yağışına şahit olmadım
Batı Karadenizliler iyi bilir bizde Marmara olarak hiç şahit olamadık
-
Yer, gök mavi oluyor o an
Şimşek çaktığın da olur . Benim 2 yerde de izlemim şu şekilde. Hava acayip şekilde ışık oluyor gece gündüze dönüyorcasına. Ne sarı ne tam turuncu ortası diyelim bir hava hakim oluyor. Peşinden gökgürültüsü şimşek olayları yaşandıktan belli süre sonra kar yağıyor. Yere düşmesi biraz sürüyor. Ve bu olay yağış denaö ederken değil de hiç bir anda yağış yokken oluşuyor bir anda hava bahsettiğim gibi kapanıp gece ise gündüz gibi ışık oluyor. Bu şekilde gökgürültüsü şimşek eşliğinde kar yağıyor
-
İlk defa avrupa yakasını dolu görüyorum ülkenin bütün kuzey hattı 30 cm ile 80 cm arası
-
Şimşek çaktığın da olur . Benim 2 yerde de izlemim şu şekilde. Hava acayip şekilde ışık oluyor gece gündüze dönüyorcasına. Ne sarı ne tam turuncu ortası diyelim bir hava hakim oluyor. Peşinden gökgürültüsü şimşek olayları yaşandıktan belli süre sonra kar yağıyor. Yere düşmesi biraz sürüyor. Ve bu olay yağış denaö ederken değil de hiç bir anda yağış yokken oluşuyor bir anda hava bahsettiğim gibi kapanıp gece ise gündüz gibi ışık oluyor. Bu şekilde gökgürültüsü şimşek eşliğinde kar yağıyor
Vortex zamanı olmuştu sanırım
-
balıkesir merkeze ısrarla kar veriyo gfs olma ihtimali varmı ben anlayamadım
-
balıkesir merkeze ısrarla kar veriyo gfs olma ihtimali varmı ben anlayamadım
Bölge konusunda sorarsanız cevap alabilirsiniz hocam
-
-
Vortex zamanı olmuştu sanırım
Yok yine deniz etkisi karda olmuştu kırmızı kütle gelmişti sanırım
-
Batı bölgelere 2003 Şubat ayını verdi Gfs. Ayrıca yer sıcaklıkları da Sibirya destekli gözüküyor. Kar konusunda sıkıntı çıkarmaz bu sinoptikler.
-
Ve İzlanda araya girer yarın görüşürüz der. herkese iyi geceler iyi haftalar dilerim
-