ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
- Resmi Gönderi
Şimşek çaktığın da olur . Benim 2 yerde de izlemim şu şekilde. Hava acayip şekilde ışık oluyor gece gündüze dönüyorcasına. Ne sarı ne tam turuncu ortası diyelim bir hava hakim oluyor. Peşinden gökgürültüsü şimşek olayları yaşandıktan belli süre sonra kar yağıyor. Yere düşmesi biraz sürüyor. Ve bu olay yağış denaö ederken değil de hiç bir anda yağış yokken oluşuyor bir anda hava bahsettiğim gibi kapanıp gece ise gündüz gibi ışık oluyor. Bu şekilde gökgürültüsü şimşek eşliğinde kar yağıyor
Benim tanık olduğum an ise kar yağarken çakan şimşek. Yeşil ve mavi karışımı bir renk. Yerlerde beyaz olduğu için yeşil mavi karışımı bir renk aldı
-
Özelikle siklonlik yağışlara fazla kafa takmayın hiç akıbeti belli olmaz bugun burda yarın başka yerde olur.
-
- Resmi Gönderi
Batı bölgelere 2003 Şubat ayını verdi Gfs. Ayrıca yer sıcaklıkları da Sibirya destekli gözüküyor. Kar konusunda sıkıntı çıkarmaz bu sinoptikler.
İnşaallah 🤲
Foruma ve konuya hoşgeldiniz ustam
-
Batı bölgelere 2003 Şubat ayını verdi Gfs. Ayrıca yer sıcaklıkları da Sibirya destekli gözüküyor. Kar konusunda sıkıntı çıkarmaz bu sinoptikler.
Berkan abi ?
-
-
- Resmi Gönderi
GFS gece güncellemesi sona ermiştir. Takip edip yorum atıp beğeni atan herkese teşekkürler. Ders de çalışamadık 🏃🏻🏃🏻
-
- Resmi Gönderi
Sahutt eline emeğine sağlık hocam 👏
-
Sahutt Eline sağlık ❄️
-
- Resmi Gönderi
Sahutt eline emeğine sağlık abim 👏
Takip beğeni ve yorumlar için herkese teşekkürler 👏
Genel özeti de alırız ustalardan
-
Berkan abi ?
Efendim kardeşim ?
-
Efendim kardeşim ?
Sen misin diye merak ettim abi. Hoşgeldin
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Sahutt
-
Sen misin diye merak ettim abi. Hoşgeldin
Hoşbulduk Sarpcığım. Buradaki Sistemci Sedat ağabeyiniz mi bu arada ?
-
Hoşbulduk Sarpcığım. Buradaki Sistemci Sedat ağabeyiniz mi bu arada ?
Yok abi değil. Hobiyi bıraktınız sanıyordum ben sizi görünce şaşırdım.
-