Yok abi değil. Hobiyi bıraktınız sanıyordum ben sizi görünce şaşırdım.
Yok be ne bırakması. Hatta yarın üstadlarla toplantımız var, sistemi inceleyeceğiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYok abi değil. Hobiyi bıraktınız sanıyordum ben sizi görünce şaşırdım.
Yok be ne bırakması. Hatta yarın üstadlarla toplantımız var, sistemi inceleyeceğiz
Süper sevindim Burada da yazın bilgilendirin bizi. Sevindim valla abi sizi gördüğüme burada. Bayadır burada yazarım sizi de görmekten mutluluk duyarız..
Süper sevindim Burada da yazın bilgilendirin bizi. Sevindim valla abi sizi gördüğüme burada. Bayadır burada yazarım sizi de görmekten mutluluk duyarız..
Geçiyordum uğradım, bir de senin gibi genç yeteneği kapmış site Yazarım tabi Sarpcığım. İyi geceler herkese.
Geçiyordum uğradım, bir de senin gibi genç yeteneği kapmış site Yazarım tabi Sarpcığım. İyi geceler herkese.
Iyi geceler hocam. Hoşgeldiniz
Gökgürültülü kar deyince aklıma Aralık 2013 ve Ocak 2022 geliyor. Özellikle Aralık 2013 gökgürültülü kar yağışının efsanelerinden biridir. Galatasaray Juventus maçını hatırlayanlar iyi bilir.
-2 ile gelen sistem 2012 Aralık sistemiydi bu arada
Sınavlardan dolayı uzun zamandır modellere bakmıyorum nolmuş öyle Sibirya falan deniyor
Öğle güncelinde görüşmek üzere
Güncellemeye az kalmış haberim yok, ne ara öğlen oldu saat..
Semih Ö. europe lcc şeklinde paylaşabilirsin abim🫡