ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Sisteme 114 saat kaldı heycan varmı

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Rüzgarın karayel olması sistemi takibini yaptırıyor. Öğle çıktısı gfs de çok sıcak ve bozulmuş olarak gelmiş umarım akşam düzeltir

Sisteme 114 saat kaldı heycan varmı

Valla hocam benim aklım fikrim sadece juleste çünkü bitek sinan abi kıyilar için o zaman tarih verdi ben hala 23 ocaktayiz bir damla kar tanesi bile göremedim Sinan  Eren

• Resmi Gönderi

23 OCAK

ECMWF

SABAH GÜNCELLEMESİ

23 OCAK

GFS

ÖĞLE GÜNCELLEMESİ

İKİNCİ YARI

• winter is comming

Şimdi sistem modellere yansıma yapsa herkesin dilinde biz dedik ben dedim olacak biraz sabret sonra bizim farkımız çıksın ortaya tekrardan .

hocam bari sistemle ilgili sistem sayfasına güzel biseyler yazsanız çok mutsuzum gerçekten hocam 1tane kar bile göremedim ondan bu acılar hep hocam

• Bu seneyi ancak 22-28 ocak 2022 gibi bir sistem kurtarır daha aşağısını kabul edemem.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• winter is comming

Şimdi sistem modellere yansıma yapsa herkesin dilinde biz dedik ben dedim olacak biraz sabret sonra bizim farkımız çıksın ortaya tekrardan .

Valla olurda sistem gelir lakin batı Marmara yı yanlışlıkla es gecer, kuru AYAZ 'da bırakır, sadace Karadenize kıyısı olan şehirleri DEK yağışı ile gömer geçer, ben izlersem kınım kınım kınarım şimdiden söyliyeyim. Lokasyon bilgilerimi isterseniz atayım, balkonumdaki çamaşır ipinin üzerinde en az 5cm kar birikimi beklerim. Düz alanları siz hesap edin artık. :P Şaka bir yanada birşey ler gözükse de takip heyecanı başlasa. Sağlıcakla kalın efenim. Selam

• Bu seneyi ancak 22-28 ocak 2022 gibi bir sistem kurtarır daha aşağısını kabul edemem.

Adamın biri arpa aramaya giderken elindeki buğdaydan olmuş.sen önce elindeki buğdaya sahip çık 1 hafta 10 günlük sistemleri bekle.

Ha bu ara arada yanlış anlaşılmasın Şubat Şubatıgını yapar ama daha bugün ayın 23 ü bugün ile 8 gün var daha Ocak ayının bitmesine. şuan şartlar bizim tarafımızda olduğu için konuşuyoruz yarın Şubat gelir bizim tarafımızda olmaz o zaman deriz keşke o küçümsedigimiz sistem daha iyi olsaydı

• Adamın biri arpa aramaya giderken elindeki buğdaydan olmuş.sen önce elindeki buğdaya sahip çık 1 hafta 10 günlük sistemleri bekle.

Ha bu ara arada yanlış anlaşılmasın Şubat Şubatıgını yapar ama daha bugün ayın 23 ü bugün ile 8 gün var daha Ocak ayının bitmesine. şuan şartlar bizim tarafımızda olduğu için konuşuyoruz yarın Şubat gelir bizim tarafımızda olmaz o zaman deriz keşke o küçümsedigimiz sistem daha iyi olsaydı

Kusura bakmayın hocam ama ben elimde bir buğday göremiyorum hala cılız soğuktan ya da günü birlik sistemlerden başka bişey yok modellerde..

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Pazar günü İstanbul gibi şehirlerin sadece yükseklerin de kar bekleyenleri kınıyorum Twitterda bu Tarz tahminler gördüm gir kaç kez. Acaba 500 hpa ya rüzgar yönüne ve giren 850 hpa ya felan bakıyorlar mı