- Resmi Gönderi
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Sinan abi 5 şubat olmasa da az sonra biseyler indirecek gibj
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Azor üstümüze yatmadan İzlanda geçip gider inşallah 😬
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi 5 şubat olmasa da az sonra biseyler indirecek gibj
Meşhur söz ana fikir önemlii zaten 5 şubat sonrası diye konu açıldı veriler bize uydu sırada modeller var
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
Meşhur söz ana fikir önemlii zaten 5 şubat sonrası diye konu açıldı veriler bize uydu sırada modeller var
Ben gune takılmıyorum zaten. Koskocaman kışta 2 ay onceden subat demek zaten yeterli anlayana. Herkes ocak diyordu bisey olmadı ocakta.sen subat basi dedin hareketlilik başladı.
-
Merhaba sitenize yeni üye oldum. Model yorumlarından hiç birşey anlamadım. Rica etsem bir özet geçebilirmisiniz ileriye dönük olarak.yorumlar çok karışık geldi biri var biri yok diyor digeri kış bitti diyor. Bir başka arkadaş şimdi değil daha sonra diyor.
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Merhaba sitenize yeni üye oldum. Model yorumlarından hiç birşey anlamadım. Rica etsem bir özet geçebilirmisiniz ileriye dönük olarak.yorumlar çok karışık geldi biri var biri yok diyor digeri kış bitti diyor. Bir başka arkadaş şimdi değil daha sonra diyor.
Sizin yorumunuz daha karışık inanın 😅
-
- Resmi Gönderi
Üye olmak için az daha bekleseydin
-
- Resmi Gönderi
-
naonun düşüşü yansidi modele. Azorun önünde engel yok biseyler olacak
-
naonun düşüşü yansidi modele. Azorun önünde engel yok biseyler olacak
konu gfs olunca kesinlikle bir engel çıkartır azorun önüne
-