yağış vermedi şaka gibi kesinlikle hata var güncellemede
ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI
-
-
Azor ıkınıyor artık ama inmeye niyeti yok gibi
İndi indi izle simdi
-
-
nerdeyse muğlaya kadar inmiş kesinlikle bir hata olmalı
-
Azor ezilirse kuru soğuk almış oluruz ezilmezse bütün sahil kesimlerinde 20-30 cm yapar
Kardeşim resmi almadım yer kaplamasın diye ama, şu sinoptiğe ve soğuğa İtalya' da tepki ab alanı oluşmaması bence %1 ihtimal. Ab alanının derinleşip soğuğu çekme ve Azor' un Avrupa' da daha dirençli olacağı bir sinoptik görünüm daha olası olur.
-
Kardeşim resmi almadım yer kaplamasın diye ama, şu sinoptiğe ve soğuğa İtalya' da tepki ab alanı oluşmaması bence %1 ihtimal. Ab alanının derinleşip soğuğu çekme ve Azor' un Avrupa' da daha dirençli olacağı bir sinoptik görünüm daha olası olur.
Zaten en başında siklon oluşumu başladığında doğulayıp şu anda sistemin ülkeyi ihya etmesi gerekirdi ancak ilginç bir şekilde ortada siklon kalmadı
-
Aynen bir turlu derinlesemedi ab bu kadar soguga anlamadim
-
-
Kuru soğuk yiyoruz şuan
-
-
Kuru soğuk yiyoruz şuan
ülkenin yarısı kar altında
-
Basınç dizilimleri nasıl sizce
-
Çok can sıkıcı ne iniyor ne gidiyor
-
222 sonrası takip bile etmem222 sonrası italya da oluşan alçak ile oranın basıncı sistem öyle gelirse 990 a kadar düşer.Malesef gfs orta vadeyi geçtiği için çözünürlük farkı ile oralar transit düz mantıpa dönüyor.Çok beğendim yatın uyuyun yatmayan ise 150 sonrası ortalama gfsyi incelesin öyle uyusun.
-
Çok can sıkıcı ne iniyor ne gidiyor
Bol bol doğalgaz
-