ülkenin yarısı kar altında
nE ?😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturülkenin yarısı kar altında
nE ?😂
Böyle bir sinoptiğin yağışına takılmayın bence şimdiden. Yağış bir sistemin en son parametresidir. Basınç alanının 10 km' lik veya 5 milibarlık değişimi bile yağışı % 50 etkileyecek etkenler. Sinoptiğin gelmesi ilk hedef, yağış zaten sistem radara girdiğinde değişkenlik gösterecektir.
nE ?😂
gözlerim(n)de problem var sanırım
Böyle bir sinoptiğin yağışına takılmayın bence şimdiden. Yağış bir sistemin en son parametresidir. Basınç alanın 10 km' lik veya 5 milibarlık değişimi bile yağışı % 50 etkileyecek etkenler. Sinoptiğin gelmesi ilk hedef, yağış zaten sistem radara girdiğinde değişkenlik gösterecektir.
önemli olan ana fikir hocam bunda hemfikiriz sadece kuru soğuk dediği için dedim.
Batı bomboş kardeşim doğuda zaten hep kar birikimi gösteriyor
Böyle azor görmedim uzun süredir. Sağlam durdu
Burdaki olay gibi olmalı efsane bir sistemdi hatırlayanlar iyi bilir
Böyle bir sinoptiğin yağışına takılmayın bence şimdiden. Yağış bir sistemin en son parametresidir. Basınç alanının 10 km' lik veya 5 milibarlık değişimi bile yağışı % 50 etkileyecek etkenler. Sinoptiğin gelmesi ilk hedef, yağış zaten sistem radara girdiğinde değişkenlik gösterecektir.
kesinlikle gfsnin ısrarı var ama aralık başından beri böyle görüntüler gösterip hüsrana uğrattığı için kimsenin inancı kalmadı bence burda öylesine anlık yorumluyoruz işte maç yorumlar gibi
Tabiri caizse meşhur vortex oluşumu başladı bana göre vortex demek çok saçma siklon de geç
Tabiri caizse meşhur vortex oluşumu başladı bana göre vortex demek çok saçma siklon de geç
Şu soguk gelsin deklerden sadece 40 50 cm olur. Senaryolari merak ettim bakicam gece
Şu soguk gelsin deklerden sadece 40 50 cm olur. Senaryolari merak ettim bakicam gece
Valla öyle sade soğukla olsa keşke abi şu basınç diziliminde çoğu sahil kesimi üzülür