- Resmi Gönderi
gecende konyali bir arkadas soruyordu konyaya kar yagacakmi diye
(icine dogdu derler bizim burada)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgecende konyali bir arkadas soruyordu konyaya kar yagacakmi diye
168 H
GFS Sabah Sabah Kar Haritası 26 Kasım Kadar Toplamı
Bu da ECMWF Sabah Sabah Kar Haritası 26 Kasım Kadar Toplamı
192 H
GFS Sabah Sabah Kar Haritası 26 Kasım Kadar Toplamı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da ECMWF Sabah Sabah Kar Haritası 26 Kasım Kadar Toplamı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
baskan 12-18 saatle kaciriyor bati anadolu. sogugun girisi sistemin kendisi gibi sabirsiz olursa bu harita farkli olabilir. iste kasim in 20 si daha cok riskli bir sistem 1 haftadir cok ugrastirdi beni. ama ben her zaman olumluyum.
216 H
240 H
Deniz kıyısına kar olmayan sisteme sistem diyemiyorum maalesef ama lodos arkası karayel olması her zaman etkileyici yağışlara ve sıcak havanın ani soğumalarına yol açmıştır. O soğuma bile güzel.
gecende konyali bir arkadas soruyordu konyaya kar yagacakmi diye
Geliyor mu kar hocam ben de konyadayim 😄
mehmet civan Pandora ustalarım elinize sağlık paylaşımlar için teşekkürler.
20 KASIM
GFS
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
İKİNCİ YARI
20 KASIM
GFS
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
İKİNCİ YARI
Geliyor mu kar hocam ben de konyadayim 😄
kasim ayina gore guzel bir kar geliyor hocam ic kesimlere. bu sekilde devam ederse ortuden fazlasida olabilir. yagis guzel yer soguk 850mb yeterli 500mb biz kiyilar icin -35 -40 ve ustu isteriz lakin bolgeniz adinina suandaki gorunen sistemde gayet yeterli. bir anda bastiracak hizli giris yapicak yagisa benziyor. botlar cekilir montlar giyilir coluk cocuk kar topu oynar. o yagan kar altinda videolar cekilir sinoptige gore. temennimizde bu yonde.
edit: mgm kky diyor simdlik.
Ecm bu akşam biraz batırmış gibi. Genel anlamda özellikle iç kesimlerde yağış çok az olarak gözüküyor. Sistem bu sefer de doğulamadan ziyade iyice kuzeylemiş. herhalde en sonunda sadece deniz üzerinde yağışlar etkin olacak. Nedense sistemin son anında hep bu trendi yaşıyoruz. ya doğrulama ya da kuzeye çekilme.