- Resmi Gönderi
330.saat diyor ki ülkenizdeki soğuğa Sibirya destek veriyor . Yani Sibirya üzerinden gelen soğuk ve kar yağışı ülkemizi etkisi altına aldı diye manşet gireriz 😝
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur330.saat diyor ki ülkenizdeki soğuğa Sibirya destek veriyor . Yani Sibirya üzerinden gelen soğuk ve kar yağışı ülkemizi etkisi altına aldı diye manşet gireriz 😝
Kuzey kıyı şeridinin iç kesimleri , Doğu ve Toroslar metreye oynuyor. İç , Güneydoğu ve diğer yüksek kesimler hemen hemen yarım metre kar alıyor Aralık başı sistemi gümbür gümbür geldi bu güncellemede. Diyagrama bakalım en soğuk güncelleme mi diye .
330.saat diyor ki ülkenizdeki soğuğa Sibirya destek veriyor . Yani Sibirya üzerinden gelen soğuk ve kar yağışı ülkemizi etkisi altına aldı diye manşet gireriz 😝
ozledik be Sahutt hocam. gecen hafta -6 yi gordum sinoptikte bu hafta icin. nabzim yukseldi. gelsin artik su -10 lar -12 ler
ozledik be Sahutt hocam. gecen hafta -6 yi gordum sinoptikte bu hafta icin. nabzim yukseldi. gelsin artik su -10 lar -12 ler
Bu sezon baktık herkes özlem duyuyor artık. Erken siftah yapalım dedik hocam. 🙋🏻♂️😝
Şaka bir yana şu hali bile mükemmel hem yağış hem kar açısından kışa mükemmel 2 sistem ile giriş yapmış oluruz. Hatay merkeze dahi kar veren bir güncelleme öyle düşün. 😃
Böyle giderse iç kesimler 20 gün boyunca gündüz dahi 0 derecelerde takılır . 👀
Bütün Avrupa’dan fazla kar birikimi ülkemizde. Ne güzel güncelleme be 🙃
Bu sezon baktık herkes özlem duyuyor artık. Erken siftah yapalım dedik hocam. 🙋🏻♂️😝
Şaka bir yana şu hali bile mükemmel hem yağış hem kar açısından kışa mükemmel 2 sistem ile giriş yapmış oluruz. Hatay merkeze dahi kar veren bir güncelleme öyle düşün. 😃
zamanida geldi gibi artik sanki. tamam kuzey ulkesi degiliz ama aldik boyle sistemler. ben gayet umutluyum bu kistan.
Takip eden aşağı yukarı herkes tatmin olmuştur az çok. En azından potansiyel bakımından. Bakalım takibe devam.
GFS GECE TOPLAM YAĞIŞ VE KAR
Sahutt seninde eline sağlık
mehmet civan ikinci yarıyı da atalım.
Sana da tekrar teşekkürler ,renk kattınız
İKİNCİ YARI
Her gün böyle gelsin her gün birimiz renk katar dayı. 🙋🏻♂️👏🏻
Hayırlı geceler
Devam ediyorum GEFS bakalım biraz
850 hPa sıcaklık ortalaması
207. Saate kadar kar durumu senaryolarda bu şekilde
Ortalama düşüyor bu saatlerde
Gfs Konya adina biraz bozmuş gibi duruyor