- Resmi Gönderi
ECMWF Güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkürler...
Eline emeğine sağlık abim, teşekkürler sağolasın.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturECMWF Güncellemesi sona ermiştir takip eden herkese teşekkürler...
Eline emeğine sağlık abim, teşekkürler sağolasın.
Aralık ayı ilk yarısı pek ümit yok gibi. Yağış alalım da kar kısmını Aralık 2.yarı hallederiz. Şöyle 18-25 Aralık gibi
zowh devreye girdiyse kış başlamış demektir
Zowh benim 2016’dan bu yana kullandığım nickname, neredeyse her online oyunda kullanıyorum. Burada ilk yazıldığında şaşırmıştım
Bu arada dostlar ECMWF artık 360 saatlik bir vadede tahmin yapıyor, buyurun linki ve güncellemenin devamı
Bu arada dostlar ECMWF artık 360 saatlik bir vadede tahmin yapıyor, buyurun linki ve güncellemenin devamı
Eline sağlık abim
Demekki onlarda GFS gibi güncelleme yapacaklar
Sabah öğle akşam gece vsvsvs
240.saat itibariyle Gfs ve ECM arasinda uçurum var fakat ilginçtir bu sefer ECM daha cesur
Girmeyelim dedik artık gençlere bırakalım bu işi dedik🤭 lakin bu kış öyle böyle bir kış değil. Aralık ayında peş peşe 2 sistem neden olmasın? Uzun zamandır bir yılbaşı sistemi özlemi içerisindeyiz. İnşallah bu sene o özlemi gidereceğiz
Girmeyelim dedik artık gençlere bırakalım bu işi dedik🤭 lakin bu kış öyle böyle bir kış değil. Aralık ayında peş peşe 2 sistem neden olmasın? Uzun zamandır bir yılbaşı sistemi özlemi içerisindeyiz. İnşallah bu sene o özlemi gidereceğiz
Hoşgeldin abi güzel bir yılbaşı sistemi akar gider 2016 daki gibi büyük bir özlem çekiyoruz bu sene hasret biter insallah
25 KASIM
GFS
GECE GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
İKİNCİ YARI
GFS
SABAH GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
GFS
SABAH GÜNCELLEMESİ
İKİNCİ YARI
ECMWF
SABAH GÜNCELLEMESİ
z500
ECMWF
SABAH GÜNCELLEMESİ
850 hPa
Bugünkü verilere göre 10 aralık'tan önce herhangi bir soğuk karakterli sistem gözükmemektedir. Batıda trakya'da Ege kıyıları , Batı Akdeniz kıyıları gibi yağmurlar söz konusu olabilir . bunun dışında kayda değer bir yağış da gözükmüyor.