- Resmi Gönderi
İKİNCİ YARI
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİKİNCİ YARI
28 KASIM
GFS
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
İKİNCİ YARI
28 KASIM ECMWF ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
0h-144 h arası
Öğle GÜNCELLEMESİ o saate kadar atmış ECMWF
Takip edeyim,, sanırım wriscuttern atmıştı 360 h ye kadar atıyor, başladı diye.
Ama ana vakitleri 360 ara vakitleri ise 144h atıyor olabilir
Takip edeyim
28 KASIM
ECMWF
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
Uzun vade de sistem bekleyen arkadaşlara sesleniyorum
Nerede bu veriler
Uzun vade de sistem bekleyen arkadaşlara sesleniyorum
Nerede bu veriler
Gelir bir yerden çıkar pat diye
Abi sizin sanki her sene tahminleriniz tutuyor kafanıza göre yok yılbaşında sistem var yok 6 ocak aynı tarihte tekrar geliyor hep pirim kasmak için yapıyorsunuz bunları etkileşim için bide tutmuyor yapamıyorsunuz çok geride kalmışssınız diger forumlara göre iyi akşamlar.
Abi sizin sanki her sene tahminleriniz tutuyor kafanıza göre yok yılbaşında sistem var yok 6 ocak aynı tarihte tekrar geliyor hep pirim kasmak için yapıyorsunuz bunları etkileşim için bide tutmuyor yapamıyorsunuz çok geride kalmışssınız diger forumlara göre iyi akşamlar.
İyi akşamlar
Tahmin :gündelik dilde, bilinmeyen bir şey hakkında rastgele veya belirsiz bilgi kullanarak bir sonuca varmaktır. Elde var olan bilgiye dayanarak bir çıkarım yapılır, bu çıkarıma dayanarak geleceğe dönük bir öndeyi yapılabilir. Hem çıkarım (eğer eksik bilgiye dayalıysa), hem de öndeyi için gündelik dilde tahmin sözcüğü kullanılır.
Meteoroloji'de de veriler hiç güncellenmez zaten uzun vadede bir sistem gözükür bir yerde yanardağ patlar işin rengi değişir. Forum işi hobi işi zorla yaptırılıp maaş veriyorlarsa bana da haber verin
mustafa28 arkadaş reklam almış onu yazdı gitti
28 KASIM
GFS
GECE GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
İKİNCİ YARI
mustafa28 arkadaş reklam almış onu yazdı gitti
Normalde yasak değil mi
Normalde yasak değil mi
Latife ettim ama gerçekten de bir başka Forum ismini yazdı gitti, haliyle bizde sildik abim
Normalde yasak değil mi
Yasak. Yasakladık gitti.