- Resmi Gönderi
Sinan eps ne durumda
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan eps ne durumda
ben suraya daha bi tucelinin gelipte kar ne zaman geliyor diye sordugunu gormedim
ben tasinicam doguya hic ne sinoptik derdi var ne patern ne endeks ne ensemle. ab geldimi geldi sabahina kar küre.....
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Üstadım umarım bunu haberler kötü olduğu için söylemiyorsunuzdur dört gözle bekliyoruz sistemleri
Üstadım umarım bunu haberler kötü olduğu için söylemiyorsunuzdur dört gözle bekliyoruz sistemleri
suan en kotu senaryo geceklesti zaten araligin 14 indern beri. bundan emin olabilirsin bundan daha kotu bir kac senaryo vardi. endeks 14 unde bi cakilip kalmadi notr e. nerdese +2 ye tirmandi 1 haftada. yani su paternde olabilecek en kotu senaryolardan biri oldu mincikci eger notr de kalsaydi hersey soguklar falan hazirdi zaten artidan bir salinima ihtiyac yoktu. dahada geri cekti. hadi bi pozitif 1 e meyledip tekrar notr e 2 gun donse yine sistemimiz vardi. negatifi solemiyorum bile. o kadar uygundu hersey. 10 senede bir olacak efsaneyi kacirdik. ki dikkat et patern o kadar saglamdi ki hard pozitifte italyaya kadar indi soguklar.
suan en kotu senaryo geceklesti zaten araligin 14 indern beri. bundan emin olabilirsin bundan daha kotu bir kac senaryo vardi. endeks 14 unde bi cakilip kalmadi notr e. nerdese +2 ye tirmandi 1 haftada. yani su paternde olabilecek en kotu senaryolardan biri oldu mincikci eger notr de kalsaydi hersey soguklar falan hazirdi zaten artidan bir salinima ihtiyac yoktu. dahada geri cekti. hadi bi pozitif 1 e meyledip tekrar notr e 2 gun donse yine sistemimiz vardi. negatifi solemiyorum bile. o kadar uygundu hersey. 10 senede bir olacak efsaneyi kacirdik. ki dikkat et patern o kadar saglamdi ki hard pozitifte italyaya kadar indi soguklar.
Evet haklısınız İtalya'ya giden soğuklar bize gelseydi Aralık efsanesi olabilirdi olmadı, umarım Ocak güzel geçer bir kötü kışı daha kaldıracak bünyem kalmadı.
Evet haklısınız İtalya'ya giden soğuklar bize gelseydi Aralık efsanesi olabilirdi olmadı, umarım Ocak güzel geçer bir kötü kışı daha kaldıracak bünyem kalmadı.
endeks notrde 3-4 gun duragan kalsaydi suan girit kirim da cut off karadenizde yukari seviye alcagi kovaliyorduk. (ULL)
neyse onumuzde bir pozitiften notre egilim var ama bu seferde asor iskandinavda. geri cekilecekte bir daha toplanip guney batidan doguya meyledecekte.. soguklarda dagildi neyse icinizi karartmayim. gun dogmadan neler dogar. araligi kapattik gibi ama ocagin ilk yarisina da hazirlik sayilir bu o tarihlerde saglam sistem sinyali var su goruntude. Sinan baskanin sistem geliyor sanirim. bu sekilde devam ederse 25-26 da sinoptiklerde gormeye baslariz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. neyse onumuzde bir pozitiften notre egilim var ama bu seferde asor iskandinavda. geri cekilecekte bir daha toplanip guney batidan doguya meyledecekte.. soguklarda dagildi neyse icinizi karartmayim. gun dogmadan neler dogar. araligi kapattik gibi ama ocagin ilk yarisina da hazirlik sayilir bu o tarihlerde saglam sistem sinyali var su goruntude.
Umarım Ocak ayı tüm ülkeyi mutlu edecek sistemler alırız üstadım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. neyse onumuzde bir pozitiften notre egilim var ama bu seferde asor iskandinavda. geri cekilecekte bir daha toplanip guney batidan doguya meyledecekte.. soguklarda dagildi neyse icinizi karartmayim. gun dogmadan neler dogar. araligi kapattik gibi ama ocagin ilk yarisina da hazirlik sayilir bu o tarihlerde saglam sistem sinyali var su goruntude. Sinan baskanin sistem geliyor sanirim. bu sekilde devam ederse 25-26 da sinoptiklerde gormeye baslariz
27 Aralık ta görmeye başlıyoruz.
Tahminim bu şekildeydi .
23 ARALIK 2024
GFS
ÖĞLEN GÜNCELLEMESİ
İLK YARI:
İKİNCİ YARI:
vasatın da vasatı güncellemeler: Bu trend değişir mi? zor gözüküyor. kasımda gelen sistem hariç süreç geçen seneki kışın kopyası gibi sanki. ötelenen sistemler, model sonu sistem vermeler. hiç bir zaman gerçekçi olmayan veriler. Kalan ayların da ılıman bir karakterde tamamlananacağını düşünüyorum. Batı bölgeler biraz yağış alacak gibi. Ancak yılbaşından itibaren yağışın kesilip durgun havalar olması da ihtimal dahilinde.
vasatın da vasatı güncellemeler: Bu trend değişir mi? zor gözüküyor. kasımda gelen sistem hariç süreç geçen seneki kışın kopyası gibi sanki. ötelenen sistemler, model sonu sistem vermeler. hiç bir zaman gerçekçi olmayan veriler. Kalan ayların da ılıman bir karakterde tamamlananacağını düşünüyorum. Batı bölgeler biraz yağış alacak gibi. Ancak yılbaşından itibaren yağışın kesilip durgun havalar olması da ihtimal dahilinde.
Sinan bey nerdesiniz yine türediler
Sinan bey nerdesiniz yine türediler
Hava2023 arkadaş gene üşenmemiş