ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI ( 2024 )
-
Sinan -
2 Aralık 2023 22:07 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Takip sayımız artıyor beğeniler artmıyor
Beğeni tuşuna basmayı unutmayalım arkadaşlar
-
-
-
Milano diyagramı
-
Biraz İtalya forumlarına gezintiye çıkmak lazım
-
- Resmi Gönderi
Selamlarımızı iletin
-
-
Selamlarımızı iletin
ciao presidente
-
Gfs'in soğuk çıktı olduğunu anlatırken sen
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
Gfs'in soğuk çıktı olduğunu anlatırken sen
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.İtalyan kardeşlerimi sinerjiye davet edeceğim 😅
-
İtalyan kardeşlerimi sinerjiye davet edeceğim 😅
Bunu at onlara gelooo yaz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Ben fazla anlamam ama ECMWF nin pata küte edip soğuk indirdiğini hala görmedim ben
Ederse de herşey garantiye binmisse eder,yoksa oda malum tahminci gibi sadece suya sabuna dokunmaz, kendisini garantide tutar.
Sanki hesap soracağız kapılarına dayanıp
-