ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI ( 2024 )
-
Sinan -
2 Aralık 2023 22:07 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
ECMWF ARA
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Şu ana kadar GEFS iyi gidiyor🙋🏻♂️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Senaryolarda ciddi bir düzelme var
-
- Resmi Gönderi
Bu da akşamki . Aradaki farkı ayırt edin
-
- Resmi Gönderi
324.saat
-
- Resmi Gönderi
Tüm senaryoları paylaşıp günü kapatıyorum. 330.saate kadar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Kesinlikle, hem Giritte patlarsa İzmir'de yararlanır yoksa İzmir'de kuru soğuk oluyor. Ondan sonra doğularsa ülke sistemi olur güzel olur.
girittr patlarsa izmir ab altinda kalir sicaklik yukselir
-
- Resmi Gönderi
30 ARALIK 2024
GFS
SABAH GÜNCELLEMESİ
İLK YARI
İKİNCİ YARI
-
Sinan hocam yaz geliyor -15 değilde + 15 geliyor gel denize girek boşver sistemi
-
Ocak İlk 10 gün boş geçer bu belli artık Ocak ayiyla alakali çok güzel veriler vardı bu durum üzücü ocak ayında kar yagmazsa bu enlemlere artık çok zor kar yağar umudum azaldı
-
Ocak İlk 10 gün boş geçer bu belli artık Ocak ayiyla alakali çok güzel veriler vardı bu durum üzücü ocak ayında kar yagmazsa bu enlemlere artık çok zor kar yağar umudum azaldı
Ya kardeşim ismin 8 şubat 2020 ocakta kar yağmazsa bu enlemlere artık çok zor kar yağar diyosun uygun ortam oluşsun bu enleme nisanda bile kar yağar neden bahsediyorsun sen
-
Aklıma geldi 2017 gibi 2022 mart sistemi de son 1 haftaya kadar kendini modellerde göstermemişti, Sistemin geliceği varsa gelir)
-