Erken değil tarihi önceden verdiler hareketlendi atmosfer birde tarih vermek cesaret işidir bir konumuz varsa
Hee o açıdan sistem gelsin veya gelmesin hareketlenmeyi tebrik ettiniz anladım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturErken değil tarihi önceden verdiler hareketlendi atmosfer birde tarih vermek cesaret işidir bir konumuz varsa
Hee o açıdan sistem gelsin veya gelmesin hareketlenmeyi tebrik ettiniz anladım
Sistem silsilesi olucak o zaman 10 ocak s
Hocam,Orta düzeyde sistem mi bekleniyor?Yoksa 9 10 Ocağın bir tık üstü mü? 15 civarı için?
15 Ocak civarı olarak bir iki gün önce veya ilerisi ganimet olarak
5-10 cm kar 10-15 kar İstanbul adına olur diyorum
14 Ocakta İstanbul boğazında -13 var
Yağış için sıkıntıya düşmeyin derim
Tabi gençler vortex i görmediğinizden yağış yetersiz yok soğuk var kar yok diye sızlanırsınız
Tabi gençler vortex i görmediğinizden yağış yetersiz yok soğuk var kar yok diye sızlanırsınız
Vallahi benim için kısmen sorun olsa da hala tatmin edici boyutta bir kar yağışı gösteriyor ecwmf konumum için. Ben fazla dert etmeyeceğim sistem gelene kadar sanırım, ha soğuğu tamamen orta veya Doğu Karadenize verdi işte bende o zaman yanarım.
Vallahi benim için kısmen sorun olsa da hala tatmin edici boyutta bir kar yağışı gösteriyor ecwmf konumum için. Ben fazla dert etmeyeceğim sistem gelene kadar sanırım, ha soğuğu tamamen orta veya Doğu Karadenize verdi işte bende o zaman yanarım.
Düzeltiyorum bu kadar doğulu atma ihtimali olduğunu akıl edemedim, benim hatam özür dilerim...
Ne zamana hocam 13 14 15 sistemi düzelecekmi tekrar
Sisteme fena isim verdim
Sisteme fena isim verdim
Anlamı nedir?
Anlamı nedir?
Şortunu giy, denize gir demek, başkan eski dilde yazmış.😆
Anlamı nedir?
Yandan kayan Uçuruma düşen
Pes etmek yok vakit var daha