Ya şahsen ben hareketli geçebilir dediğimi hatırlamıyorum demişte olabilirim ki hareketli geçiyor zaten 2.hafta geneli
Senin için demedim eren genel olarak öyle düşünülüyordu ondan dedim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYa şahsen ben hareketli geçebilir dediğimi hatırlamıyorum demişte olabilirim ki hareketli geçiyor zaten 2.hafta geneli
Senin için demedim eren genel olarak öyle düşünülüyordu ondan dedim
Eline sağlık Eren
Bir dipnot geçmek istiyorum. 18 şubat 1983 iskandinav yüksekli inen sistem Mjo faz 4 neredeyse zayıf girmesine rağmen
Buda şu an ki günümüzde aynı faz 4 girişi ile çıkan çıktı
Demek ki ezbere olmuyor her şey hop faz 4 ten güçlü 5 iskandinav oluşum sistem inmesi falan filan inter milan
buda devamında faz 7 ile gelen sistem 1983 sezonu ne güzelmiş.
Ayriyetten NAO İNDEXİ negatif kapamış o ay
Subat gelir oradada istenilen olmaz hop kış bitti
Acık konuşmak gerekirse Ocak böyle bitmemeli yazık olur umarım 15 25 arası bir oluşum olur.
Eren bu modeller 3 gün sonrayı çözemezken 1983 kışındaki sistemi nasıl çözüp sinoptiklemişler. Bence hikaye o görseller 😬
Eren bu modeller 3 gün sonrayı çözemezken 1983 kışındaki sistemi nasıl çözüp sinoptiklemişler. Bence hikaye o görseller 😬
Arada 40 yıl var hiç tutarlilik arttimi bilemeyiz 🤓
Bence 3 gün sonrayı çözememe sebepleri değişen iklim de olabilir.😂
Ayrıca 1987 mart ayı kar yağışında meteoroloji akşam çıktısında havayı 10 derece gösterip sonra gece güncellemesinde yoğun kar geliyor demiş TRT'de ve herkes sabah kalkıp gördüğü manzarada şoke olmuş çünkü gece güncellemesini izleyen fazla insan yokmuş.
Ayrıca 1987 mart ayı kar yağışında meteoroloji akşam çıktısında havayı 10 derece gösterip sonra gece güncellemesinde yoğun kar geliyor demiş TRT'de ve herkes sabah kalkıp gördüğü manzarada şoke olmuş çünkü gece güncellemesini izleyen fazla insan yokmuş.
Kim biliyordu ki?
MGM de ofsaytta kaldı sabah ve sabaha doğru yaptığı uyarıyı kimse duymadı.
İletişim ise malum sıfıra yakın.Sadece radyo ve kısıtlı TV
Çılgınca bir şey daha söyleyeyim bu kış ao endeksi 2021 kışına benzeyebilir.
Ocağın 2.yarısında endeksler bir toparlansın sonra tekrar düşüş şubatta
22-23 Gibi iskandinav bölgesinde basınç artışları olacaktır
22-23 Gibi iskandinav bölgesinde basınç artışları olacaktır
Iskandinav YB artmış doğru bilgi