Varmı şöyle son hafta beklenti.
Ocak 2.yarı sistem var mı ?
-
Eren -
2 Ocak 2024 20:57 -
Kapalı
-
-
Varmı şöyle son hafta beklenti.
Benim beklentim yok hala konuyu açtığımda da yazdım izlanda toparlanıyor
-
Ocak 2.yarıda kıyılara kar yapabilecek sistem beklemiyorum.
Yüksek basınç etkisi altında kalmazsak iyidir diyorum.
Bir sonra ki sistem tarihi tahmini olarak (en azından kıyılara kar yapacak potansiyelde olduğunu düşündüğüm sistem) şubat 5-10 tarihleri olabilir ancak şu an baktığımızda o tarihlerde ki iskandinav yükseğinin güçlü olma ihtimali belirsiz ancak ocak ayının son haftasında tartışılır.
Ayın 2.yarısında ülkemiz ve çevresinin yüksek basınç etkisi altında ki gün sayısı artabilir.
İlk konumuz olan 7-14 sistemi ise ilk atak kafkaslar odaklı gözüküyor doğu karadeniz yararlanabilir ki zaten bize doğrudan inse bile yağışlar kısıtlı olacağından dolayı kuru soğuk yeriz , 2.atak ise 14-15 civarı olan belirsiz .
Soruları alabilirim varsa.
Hala geçerliliğini koruyor.
-
- Resmi Gönderi
Benim konu açmama gerek yok ikinci yarı model takipçisi oluruz
Sistem beklentim yok kusura bakma konuna yazdım ilave konu olmasın diye.
-
Benim konu açmama gerek yok ikinci yarı model takipçisi oluruz
Sistem beklentim yok kusura bakma konuna yazdım ilave konu olmasın diye.
Bu tüm ülke için mi gecerli eğer öyleyse ellimizde bi şubat kaldı o zaman kış başlamadan bitti
-
Herşey bizim istediğimiz gibi desendeyken sistem inmiyorsa yazık.
-
Herşey bizim istediğimiz gibi desendeyken sistem inmiyorsa yazık.
Belki de yanılırım
-
insanın zoruna giden bir sistem geleceği zaman modeller 40 takla atıyor ama konu afrika olunca ne hikmetse hepsi kusursuz ahenk içinde sonuna kadar
-
ben kendi adıma garanti moddayım bu kış için sistem 72 saate girene kadar arkadaşlar
-
Belki de yanılırım
Seni mutlu edecek bir yanılma olur.
-
İki gündür kar küreme aracıyla sokaklarda dolanıyorum beyaz gördüğüm heryere tuz attım belediye şikayetçi oldu benden kar yokken tuzu nereye attın diye.
Neyse şimdi temizlik aracına verdiler tuzları temizliyorum.
-
- Resmi Gönderi
İki gündür kar küreme aracıyla sokaklarda dolanıyorum beyaz gördüğüm heryere tuz attım belediye şikayetçi oldu benden kar yokken tuzu nereye attın diye.
Neyse şimdi temizlik aracına verdiler tuzları temizliyorum.
Abim ne ettin 🤣🤣
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecmwf bizim sistemi görmüş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecmwf bizim sistemi görmüş
(!)
-
Abim ne ettin 🤣🤣
Kalbi temiz insanlarla takılıyorum sabah erken uyanıyor temiz su içip havayı kokluyorum.
-