Ay sonu iç bölgeler için kar yapabilecek bir dalga olabilir
Ocak 2.yarı sistem var mı ?
-
Eren -
2 Ocak 2024 20:57 -
Kapalı
-
-
hala kıyılara kar yapacak sistem beklemiyorum üstümüzden geçen soğuklar ve ay sonu alçak basınçlı sistem ihtimali yüksek bana göre
-
hala kıyılara kar yapacak sistem beklemiyorum üstümüzden geçen soğuklar ve ay sonu alçak basınçlı sistem ihtimali yüksek bana göre
Ay sonu dediğiniz bu şimdiki modellerin gösterdiği sistemi hocam
-
Ay sonu dediğiniz bu şimdiki modellerin gösterdiği sistemi hocam
Hayır daha geç bekliyorum ve iç bölgeler için rakımı yüksek yerlere
-
Hayır daha geç bekliyorum ve iç bölgeler için rakımı yüksek yerlere
Yani modeller yine hayal mi görüyor sabaha birşey kalmaz diyorsunuz
-
Yani modeller yine hayal mi görüyor sabaha birşey kalmaz diyorsunuz
Sadece tahmin belki yanılırım sistem gelir
-
Model takibine devam mı arkadaşlar
-
- Resmi Gönderi
-
Gülü solana gadan
GFS yanana gadan
Ölümüne devam
-
Ocağın 2.yarısında endeksler bir toparlansın sonra tekrar düşüş şubatta
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistemin kar yapma potansiyeli %33,2 şu an
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buna benzer bekliyorum kar yapmayacak şekilde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buna benzer bekliyorum kar yapmayacak şekilde
İç bölgelerde de kar yapmayacakmi
-
- Resmi Gönderi
İç bölgelerde de kar yapmayacakmi
21'i icin soruyorsanız sizin bölgeniz adına yağışın sonuna dogru güzel bir kar yapabilir. Eren hocam yerine cevaplamış olayım🙋♂️
-
21'i icin soruyorsanız sizin bölgeniz adına yağışın sonuna dogru güzel bir kar yapabilir. Eren hocam yerine cevaplamış olayım🙋♂️
Tskrler hocam
-