Resmi olarak ilk sistem tarihi verdiğim konu bu konu oldu detayları sonra yazacağım güçlü negatife giden endeksler olabilir o tarihlerde ao -3,-6 nao 0,-2 arası gibi, ya avrupa ya biz.
5-10 Şubat Sistemi
-
Eren -
5 Ocak 2024 15:13 -
Kapalı
-
-
Eren
5 Ocak 2024 15:13 Konuyu kapattı. -
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲
-
- Resmi Gönderi
Başarılar 👏
-
Uzun süreli blokaj ihtimali ?
-
Her endeks nötrlenmesi,pozitiflenmesi veya negatiflenmesi sistem getirmez ezbere yapmamak lazım bakınız ocağın son haftasında iskandinav blokajı öngörüsü var ancak ben sistem beklemiyorum.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı olsun, denk gelsin Eren usta.
-
Yıl dönümü olarak 2006
-
Bu tarihlere katılıyorum gfs modelinin dün gösterdiği 26 Ocak ve sonrası için öteleme olacağını hesaba katıyorum bu tarihlere denk gelme olasılığı şuan %30 güzel 👍
-
Dayı konu yanlış 😂
-
Dayı konu yanlış 😂
Doğru
-
- Resmi Gönderi
Eren Kusura bakma konuyu da açtım, mesajları da sildim 😁
-
Ecmwf aylık 2m sıcaklığı iskandinav bölgesinde ocak ayına nazaran artış kuzey atlantik bölgesindede bir tık artış öngörüsü var ocak ayında ise avrupa genelinde devasa mavilikleri vermişti ve başarılı bir tahmin olmuştu ocak ayına nazaran güney bölgelere sistemlerin daha iyi geleceğine inanıyorum
buda benim sistem beklediğim haftadan bir basınç dizilimi.
-
Resmi olarak ilk sistem tarihi verdiğim konu bu konu oldu detayları sonra yazacağım güçlü negatife giden endeksler olabilir o tarihlerde ao -3,-6 nao 0,-2 arası gibi, ya avrupa ya biz.
Endekslere odaklanalım bakalım neler olacak o tarihlerde şimdi bende kendimi deniyorum
-
-