Sanırım bir tarih daha var ve hazır kıta beklemede kalsın şimdilik
5-10 Şubat Sistemi
-
Eren -
5 Ocak 2024 15:13 -
Kapalı
-
-
Evet varmı Şubat için korkunç kar yapacak sistem beklentisi.
Model takibi devam
-
UsTaD Abi bunlar böyle işte isimleri aklımda bende sinan abi gibi isim tutayım artık
-
Eren bey 5-10 Şubat ümit devam ediyormu yoksa olmayacakmı.
-
Bu sene ki bütün sistemlerde hep bir sıkıntı vardı soğuk tam yağış yok , yağış tam soğuk yok. Bu tarihleri hala bekliyorum ama ihtimali düşük tutmakta fayda var.
-
Bu sene ki bütün sistemlerde hep bir sıkıntı vardı soğuk tam yağış yok , yağış tam soğuk yok. Bu tarihleri hala bekliyorum ama ihtimali düşük tutmakta fayda var.
Desene hocam bu da gelmeden bitti sistem
-
şubat ilk 15 gün ılık geçicek gibi gözüküyo modeller çok ısrarcı
-
Of of.
-
Ecmwf vermediği sürece önemsiz
-
Bu kış şu verilerle beklediğimiz tarihlerde sistem gelmezse tarihe yazılsın cidden , her şey kusursuz gidiyor modellerde bir şey göremiyoruz.
-
Bu kış şu verilerle beklediğimiz tarihlerde sistem gelmezse tarihe yazılsın cidden , her şey kusursuz gidiyor modellerde bir şey göremiyoruz.
Sanki 3. Hafta için şartlar daha uygun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2006
ao -2 nao 0
2024
ao -1 nao 0
gelen görüntü bu ya hepsi benzer gitmesine rağmen gelmeme ihtimali çok can sıkıyor hem de aynı tarihler hemen hemen
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2006
ao -2 nao 0
2024
ao -1 nao 0
gelen görüntü bu ya hepsi benzer gitmesine rağmen gelmeme ihtimali çok can sıkıyor hem de aynı tarihler hemen hemen
2006 sistemine dönüşme ihtimalinden mi bahsediyorsunuz?
-
2006 sistemine dönüşme ihtimalinden mi bahsediyorsunuz?
Benim beklediğim benzer basınç dizilimi böyleydi
-
2006 gibi gelse süper olurdu gerçekten o kışı çok iyi hatırlıyorum konumum da 1 metre kar vardı efsane bişeydi
-