Kışın son umudu bu sistem. Mart'da bir şey geleceğini sanmıyorum. Bu sistem de gelmezse en garip ve kötü kış olarak rekora yazacağız.
Şubat son 5 günü takip
-
Eren -
29 Ocak 2024 10:17 -
Kapalı
-
-
5-10 şubat konusu çöp oldu amerikada ki basınç dizilimi yüzünden kaldık artık son bu tarihlere ondan sonrası tatmin etmez
Bence sen bu sefer de yanilacaksin 12 ile 18 arasında sisitem allabiliriz
-
Bence sen bu sefer de yanilacaksin 12 ile 18 arasında sisitem allabiliriz
Rakımlık gelir gelirse
-
Kışın son umudu bu sistem. Mart'da bir şey geleceğini sanmıyorum. Bu sistem de gelmezse en garip ve kötü kış olarak rekora yazacağız.
Martta Sibirya sistemi var. Martin 2. Haftasının ortalarına doğru. Tarımla uğraşanların tedbirli olması gerekiyor.
-
Martta Sibirya sistemi var. Martin 2. Haftasının ortalarına doğru. Tarımla uğraşanların tedbirli olması gerekiyor.
Veri atabilir misiniz
-
Endeksler önce negatif sonra nötr veya pozitif muhtemel 20 sinden sonra
-
Zaten dağılacak polar vortex kışın son sistemi kyk de.
-
https://hizliresim.com/peqgulx
Gulen ya da tiye alan arkadaşlara kapak yapalım şöyle.
Ücretli mi bu ?
-
Zaten dağılacak polar vortex kışın son sistemi kyk de.
Dağılacak dediğin zaten Şubat 3.hafta bir şeyler gelir. Eldeki mjo, ao ve nao'ya göre sistem gelmemesi kaçınılmaz. Gücü ne olur onu zaman gösterir.
-
Bu basınç anomalisinde zaten extrem soğuk iner
Rusya'nın kuzeyinin tamamını kapsayan yüksek basınç var
-
Dedim ya, şeytan belkide ayrıntıda gizlidir, gözünden kaçan ufak tefek veriler olmuş mudur eren?
-
Bende tahmin işine atılıyorum.Yakında....
-
Dedim ya, şeytan belkide ayrıntıda gizlidir, gözünden kaçan ufak tefek veriler olmuş mudur eren?
Evet
-
Sahutt
2 Şubat 2024 19:14 Konuyu kapattı. -
- Resmi Gönderi
Bazı yorumlar fazlasıyla göze batıyor abiler. Stop diyelim. Nedense göze batan kişiler hep aynı kişiler. Bu benim son uyarım. Bir sonrakine uyarı olmayacak. Bana verilmiş olan yetki ile o kişiyi uzaklaştıracağım. Bilginiz olsun. Yorum yaparken mantık ve saygı çerçevesinde yapalım. Burada kimse paralı asker değil. Tahmin yapmak isteyen veyahut tahmincilerimizin tahminlerini, bilgilerini yetersiz gören üyelerin sahsi tahminleri konusundan yazabilir. Bizi de bilgilendirmis olursunuz. Bir daha bu uyarıyı yapmayacağım
Bilginize👍🏻
-
AO nun -3 nao nun 0 olduğu kış tarihlerine bakın nereye sistem inmiş
-