Sonbahar mevsiminin ilk verileri gelmeye başladı veriler Eylül Ekim aylarında Avrupa kıtasının sıcak tarafta kalacağı yönünde birde çıkan ilginç bir sonuç var Ekim ayında yurdumuzun yükseklerinde kar görülme ihtimali çok yüksek gözüküyor.
Sonbahar nasıl geçebilir ?
-
-
Sonbahar Tahmini
Doğu avrupa için güzel bir sonbahar sezonu bizi bekliyor olabilir özellikle rusya,ukrayna,belarus,gürcistan kısmen balkanlar bu bölgelerde ekim ayında anomalinin baya düşmesi muhtemel,Türkiye ise kısmen bu anomali içerisinde karadeniz kesimi daha şanslı olabilir, ülkemizin bir kısmı soğuk ataktan etkilenirken diğer kısmında yine yazdan kalma günler yaşanabilir görselle bunu açıklıyorum...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İndeksler destekliyor
LA NİNA
+QBO
-IOD
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Avrupa basınç görüntüsü
-
ülkemizin bir kısmı soğuk ataktan etkilenirken diğer kısmında yine yazdan kalma günler yaşanabilir görselle bunu açıklıyorum...
Soğuklar kuzeyden geldiği için etkilenmeyecek bölgeler belli ege, Akdeniz vs.. Demek ki soğuklar ülkemize girecek ama geniş alana yayılmayacak, bu da soğukları kısa süreli tutar
-
Endeksi la nina değilde nötr almak daha iyi olabilir Izlanda
-
CFS tahmini aldım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çoklu model
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sonbaharın ortası olduğu için Ekim ayını aldım
-
- Resmi Gönderi
ECMWF yazdan devam demiş sonbahar için
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF yazdan devam demiş sonbahar için
-
Erken soğuma yaramıyor, geç gelen kurak kışlar daha etkili oluyor bizde, la nina döneminde sonbahar ılık kurak geçmedi mi zaten 2020 2021?
-
Erken soğuma yaramıyor, geç gelen kurak kışlar daha etkili oluyor bizde, la nina döneminde sonbahar ılık kurak geçmedi mi zaten 2020 2021?
Bencede karsilastirilmali
-
2020 Kasım ayında barajların aşırı derecede düştüğünü hatırlıyorum hatta, ocak ve şubatta 2 buyuk sıstem ile tavan yapmıştı bir anda..
-
2020 Kasım ayında barajların aşırı derecede düştüğünü hatırlıyorum hatta, ocak ve şubatta 2 buyuk sıstem ile tavan yapmıştı bir anda..
Ocak ayı yağışlı geçmişti
-