Türkiye ye şimdilik sistem beklemiyorum izlanda fazla güçlü olabilir
Umarım bir önceki tahminin gibi bu da tutmaz😎😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTürkiye ye şimdilik sistem beklemiyorum izlanda fazla güçlü olabilir
Umarım bir önceki tahminin gibi bu da tutmaz😎😎
10 şubattan önce kıyılara örtülük kar beklentim yok 10 şubat ile 15 şubat arasında hareketlenme olabilir
10 şubattan önce kıyılara örtülük kar beklentim yok 10 şubat ile 15 şubat arasında hareketlenme olabilir
Peki bu modeler biri hayal görüyor diyellim öbürleridemi hayal görüyor bence sen bı daha bak nereye bakıyorsan
Peki bu modeler biri hayal görüyor diyellim öbürleridemi hayal görüyor bence sen bı daha bak nereye bakıyorsan
Haaa bide yanlış hatırlamıyorsam senin tahminin 15 Ocak 15 şubat arasinda sistem alma ihtimali var diyordun
Haaa bide yanlış hatırlamıyorsam senin tahminin 15 Ocak 15 şubat arasinda sistem alma ihtimali var diyordun
Geçerli hala ancak -12 veya -24 gelecek demedim
Neden mi 5-6-7 şubatta örtülük kar beklemiyorum cevap bu kadar basit
Ay ortasına odaklanalım
Neden mi 5-6-7 şubatta örtülük kar beklemiyorum cevap bu kadar basit
=İZLANMDA 940 MBThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ay ortasına odaklanalım
Biraz daha açık olur musunuz ?
Biraz daha açık olur musunuz ?
Hızla toparlanan zonal rüzgarlar izlandanın güçlenmesine vesile oluyor ve azoru yok ediyor
İşine karışmak olmasın benim dediğim tahminde ben bekliyorum kar ben zonal rüzgarlardan destek almadan tahmin yaparım zonal rüzgarların tahmin zamanı 2026 sene için daha uygun olabilir buna ayrı bakmak lazım birde 5-6-7 Şubat izlanda nın hangi konumu seni rahatsız etti.
Kusuruma bakma
İşine karışmak olmasın benim dediğim tahminde ben bekliyorum kar ben zonal rüzgarlardan destek almadan tahmin yaparım zonal rüzgarların tahmin zamanı 2026 sene için daha uygun olabilir buna ayrı bakmak lazım birde 5-6-7 Şubat izlanda nın hangi konumu seni rahatsız etti.
Kusuruma bakma
Estağfurullah abim gem kontrolde ki gibi bir sibirya sistem için söyledim izlandayı , azoru oymasa güzel olur
Sinan abi burada daha belli -28 üzerimizden kayıp gidiyor
Yeni rotayı atarım veri paylaşım konusuna
Ouchhh, Zonalll meeaaannn dostum.