- Resmi Gönderi
Eren gece batilarsa ne yazacaksın acaba
Hiç bir şey ben ihtimalleri yazarım (batılayacağını düşünmüyorum)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEren gece batilarsa ne yazacaksın acaba
Hiç bir şey ben ihtimalleri yazarım (batılayacağını düşünmüyorum)
Hiç bir şey ben ihtimalleri yazarım
(batılayacağını düşünmüyorum)
Bu sene tüm tahminlerinizde başarılı oldunuz. Tebrik ederim.
Olumlu ya da olumsuz herkes baktığı verileri yorumluyor doğu batı fark etmez ne olacağını Allah bilir
Bu sene tüm tahminlerinizde başarılı oldunuz. Tebrik ederim.
Yılbaşında sistem bekliyordum patladı o ve bu önümüzde ki belli değil henğüz
2021 şubatla aynı gidiyor endeks bir tık yüksek şimdilik o yüzden marmara ve trakya günübirlik yaşayabilir şahsi fikrim şu anlık budur değişme olursa yazarım
Valla helal olsun herkes içten içe bu adam kötümser diye suçladı adam haklı çıktı. Bu endekslerle batılama ihtimali BİLİMSEL olarak çok zor.
Tebrikler Eren
Valla helal olsun herkes içten içe bu adam kötümser diye suçladı adam haklı çıktı. Bu endekslerle batılama ihtimali BİLİMSEL olarak çok zor.
Tebrikler Eren
Daha net değil hocam tebriğe de gerek yok ben dediğim gibi kendi fikrimi belirttim belki baya batılayacak bir kaç gün sonra balkanlardan girecek buda bi ihtimal
Bu sistemde en kafası rahat iç Anadolu Bölgesi olarak biziz zaten bir beklentimiz yok olursa sürpriz olucak
Daha net değil hocam tebriğe de gerek yok ben dediğim gibi kendi fikrimi belirttim belki baya batılayacak bir kaç gün sonra balkanlardan girecek buda bi ihtimal
Diğerlerine göre düşük ihtimal keşke olsa ama belli nerdeyse
Eren dostum çocuk haksız konuşmamış ki zaten bizim ülkeye sistem gelme olasılığı çok düşük modeller ufukta bir model verir ve biri gelmicek derse çok yüksek ihtimalle doğru cıkıyor bence haklı
Bu sistemde en kafası rahat iç Anadolu Bölgesi olarak biziz zaten bir beklentimiz yok olursa sürpriz olucak
Bugün ki gibi gelirse orta karadeniz şov yapar
Eren dostum çocuk haksız konuşmamış ki zaten bizim ülkeye sistem gelme olasılığı çok düşük modeller ufukta bir model verir ve biri gelmicek derse çok yüksek ihtimalle doğru cıkıyor bence haklı
En az 5 gün var bence netleşmesine 72 saate kadar değişebilir
Bence gfs ecmwf dışında modeller 1 gün arkadan geliyorlar
Bugün ki gibi gelirse orta karadeniz şov yapar
Şovu Batı Karadeniz yapacak
Bence gfs ecmwf dışında modeller 1 gün arkadan geliyorlar
Bu sistemde gfs çok daha iyi ecm ye göre. Ecm onu takip ediyor resmen