- Resmi Gönderi
YARIN AKŞAMI NEDEN BEKLEDİGİMİ BUGÜN Kİ MODELLERDEN ANLAMIŞSINIZDIR UMARIM
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYARIN AKŞAMI NEDEN BEKLEDİGİMİ BUGÜN Kİ MODELLERDEN ANLAMIŞSINIZDIR UMARIM
YARIN AKŞAMI NEDEN BEKLEDİGİMİ BUGÜN Kİ MODELLERDEN ANLAMIŞSINIZDIR UMARIM
Niye bilmece sorar gibi konuşuyorsunuz,açık açık söylesenize,ben hiç bir şey anlamadım ! Bu sistemi başından beri kabüllenmediniz ! Anladığım tek şey bu !
Niye bilmece sorar gibi konuşuyorsunuz,açık açık söylesenize,ben hiç bir şey anlamadım ! Bu sistemi başından beri kabüllenmediniz ! Anladığım tek şey bu !
Kabullenmedim mi ilk yazan bendim 24şubat 2mart arası hareketlilik olabilir ao nao ya bağlı olarak.
Yarın vade daha da kısacalağı için bekliyorum.
21-28 ŞUBAT: Toparlanan kutup girdabıyla beraber durgun ve sakin havalar hakim olabilir iç bölgeler dışında kayda değer bir şey olmayabilir.
Genel değerlendirme : Şubat ayında istanbula tutucu kar beklemiyorum neden diye soran olursa ve tek bir veriye (rüzgarlar) bakarak mı söylüyorsun diyenler için orta ve uzun vade verilerini yukarıya attım ,24şubat ve 2 mart arasında nao endeksi pozitife yönelmesiyle o zaman hareketlenme başlayabilir onun dışında şubat geri kalan hafif pozitif,nötr ve hafif negatif civarında olabilir bize yarayan hafif pozitif civarıdır.Kutup girdabı aşırı güçlü bir şekilde kendini toparlıyor sonra arkadaşlar bana neden sistem beklemiyorsun,olumsuz konuşuyorsun diyorlar doğru olanı konuşuyorum kutup girdabı toparlanması demek güneye kaçan soğuk ihtimalini düşürür.Zaman boylam diyagramı dediklerimi zaten onaylıyor şubat 15-16 civarı kuzeyimizde soğuk birikmesi ancak inemeyen soğukların kayboluşu ve akabinde durgun havalar.
şubat 15-16-17 sinde maksimum beklentim budur
ilkerlii sistem modellerde de baya oynak o yüzden beklentiyi düşük tutarak yazdım bunları ancak beklediğimden çok güçlü bir sistem geliyor.
Kabullenmedim mi ilk yazan bendim 24şubat 2mart arası hareketlilik olabilir ao nao ya bağlı olarak.
Sizin beklentiniz nedir ? Olumlu mu olumsuz mu ?
Sizin beklentiniz nedir ? Olumlu mu olumsuz mu ?
Yarını bekliyorum dediğim gibi , İstanbul'da her yerde örtü olacak o garanti
Arkadaşlar sakin olun herkes istediği tahmini değerlendirmeyi yapmakta özgür herkesin kendi bakış açısı
Neyse teşekkür ederim yine de,umarım ECMWF iyi gelir.
Tam sistem olmayacak zaman dilimi. Nasıl tutturdun burayı 😁
yarın spesifik istanbul için haritalı veya yazılı tahmin yapmayı düşünüyorum.
Sistem de yarım giriş yapmış olacak zaten
Sistem de yarım giriş yapmış olacak zaten
İstanbulda yarın akşama doğru seyirlik kar olur yükseklerde tutar onun dışında tutucu kar anadolu yakasında perşembe akşamı başlar avrupada bir kaç saat daha geç.Bu arada yarın ecmwf gibi gelirse sağlam kar görme ihtimalimiz var ama modeller yine kendi kafalarına göre çıktı verdi
Ne İstanbulmuş arkadaş herkes İstanbul için analiz yapıyor. Yav başka il, başka bölge yokmu.
Ne İstanbulmuş arkadaş herkes İstanbul için analiz yapıyor. Yav başka il, başka bölge yokmu.
10 kişiden 5 i istanbullu sayılır hocam onun dışında sorunuz varsa bölge konularından sorarsanız cevap alabilirsiniz
Vallahi tüm gün diğer bölgeler için yorumları yazdık sosyal medyada burasıda bizim evimiz