- Resmi Gönderi
-50 inecekmiş öyle diyor sizin tahminci her sene hemde sizde inanıyorsunuz
Düşünce özgürlüğünü direk kullandığın için teşekkür ederiz .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur-50 inecekmiş öyle diyor sizin tahminci her sene hemde sizde inanıyorsunuz
Düşünce özgürlüğünü direk kullandığın için teşekkür ederiz .
-50 he?
Yanlışın var sanki :). Daha fazlası olmasın
Bizim tahminci sallıyor dimi? Ben olsam Bi dakika durmam burada gider başka foruma başka tahmincilere bakarım.
Bizim tahminci sallıyor dimi? Ben olsam Bi dakika durmam burada gider başka foruma başka tahmincilere bakarım.
Bir sene önce kayıt oluyor, bunları yazmak için bir sene bekliyor..
İlk yazdığı mesaj sistem ve buradaki mesajı
Bir sene önce kayıt oluyor, bunları yazmak için bir sene bekliyor..
İlk yazdığı mesaj sistem ve buradaki mesajı
2 mesajlık adam bunlar diyebilirmiyiz?
Kim ne derse desin Sinan abi'nin bir bildiği var ki bu tarihi vermiş. Evet herkes yanılabilir mi yanılabilir adı üstüne tahmin ama bu gerçekleşmeyeceği anlamına da gelmez. Ben Sinan abi'nin dediği tarihe güveniyorum zamanında geçmişte de çok kez tahminleri tutmuştur. Bunu bilmeyen böyle yorum yapar zaten.
Bizi bilen bilir, bilmeyende zamanla öğrenir öğrenicek .
Şunu yazma gereği duydum diyorlarki benim için dediği tarihler sistem gelme olasılığı hep var denk gelirse diye yazılanlar var görüyoruz buna eyvallah peki
Mart 13-17 sistemi her zaman gelen tarih mi ?Ve o konuda kış mevsimi tahminde belirtilen ve Ocak ayında açılan tahmin yapılan konu .
Haziranda kar geliyor diye konu mu açalım …
Yok canım biz sallama yapıyoruz …
Yok canım biz sallama yapıyoruz …
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-50 Demiştin ama abi neden yok -50 inanmıyorum ben
Hocam bünyamin sürmeli de sizin tarihde sistem bekliyor kuvvetli bir sisitem diyor
Hocam bünyamin sürmeli de sizin tarihde sistem bekliyor kuvvetli bir sisitem diyor
Sisitem evet 😅
Dediğim gibi kopyala yapıştır. 2017
Güveniyoruz size üstadım güzel bir kış olsun inşallah.
Sisitem evet 😅
Heyecandan hocam
Dediğim gibi kopyala yapıştır. 2017
Peki İstanbul için mi geçerli yoksa ülke geneli icinmi