- Resmi Gönderi
Son kez yazıyorum buraya .
27 Aralık’ta Modellerde tam istediğiniz görüntüleri göreceksiniz .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSon kez yazıyorum buraya .
Size güveniyoruz üstadım şuan modellerde bir kararsızlık var zaten ama inşallah netleşecek ve hepimiz istediğimiz sistem alacağız hayırlısıyla.
Peki hocam gelme olasığı ne kadar yüzde kaç
İnşallah 🙏
27si yaklaştıkça her güncelleme güzelleşmeye başladı Sinan üstadımıza güveniyoruz.
Hocam sistemde beklentiniz hala aynımı sorun varmı
WRİSCUTTERN
Akşam güncellemesinden sonra Yaptığım pratiklere göre yılın son günlerindeki güncellemeler hayret verici düzeyde olacak gibi . Bir saattir pratik yapıyorum bakıyorum yeni yılın güncellemelerinde ortalama-15 gözüküyor ve ani düşüş eğiliminde bizim için çok iyi bir durum.
Akşam güncellemesinden sonra Yaptığım pratiklere göre yılın son günlerindeki güncellemeler hayret verici düzeyde olacak gibi . Bir saattir pratik yapıyorum bakıyorum yeni yılın güncellemelerinde ortalama-15 gözüküyor ve ani düşüş eğiliminde bizim için çok iyi bir durum.
Nasıl yani hocam yani sistem değil sistemler mi allacaz bide 6 Ocak sisteminde sıkıntı var mı
Nasıl yani hocam yani sistem değil sistemler mi allacaz bide 6 Ocak sisteminde sıkıntı var mı
Yılın son güncellemelerinde modellerin mükemmel olacağını söylüyor 8 Ocak sistemi için
Sıkıntı yok harika gidiyor.
Ama modeller bı tık bozdu gibi şimdi pek anlamadım İstanbul özelinde kar ihtimali hala var mı ya da ihtimal güçlendi mi 8 Ocak sistemi hakkında son yorumlarınızı bekliyorum hocamm
Ama modeller bı tık bozdu gibi şimdi pek anlamadım İstanbul özelinde kar ihtimali hala var mı ya da ihtimal güçlendi mi 8 Ocak sistemi hakkında son yorumlarınızı bekliyorum hocamm
Şuan bir sistem var görünen ancak günü belli değil modeller senaryolarını deniyor. İşler şu anlık iyi gidiyor. O günlerde bir hareketlenme olacağı aşikar. Takibe devam vade uzun
WRİSCUTTERN
Bu sistem gelirse tarihe geçersin reis