- Resmi Gönderi
İşaret ile belirtilen yerde 1015 olması lazım model halen neden çözülmedi bilmiyorum o yüzden beklemeye devam edeceğiz .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİşaret ile belirtilen yerde 1015 olması lazım model halen neden çözülmedi bilmiyorum o yüzden beklemeye devam edeceğiz .
İşaret ile belirtilen yerde 1015 olması lazım model halen neden çözülmedi bilmiyorum o yüzden beklemeye devam edeceğiz .
Modeller bize gelince 1015'i çözmekte hep zorlanıyorlar. Vadeye 3 gün kala bile siklon patlayabilir o yüzden takibe devam
Bekleyişte olacağız Sinan üstadım siz bitti demeden bu sistemi bitirmeyiz
Rastgelsin bekliyoruz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Zaten var belirtiğiniz yerde 1015, nort değilde, lcc olarak bakarsanız görürsünüz.
Zaten var belirtiğiniz yerde 1015, nort değilde, lcc olarak bakarsanız görürsünüz.
Kuzey olarak görmemiz lazım
Sabah güncellemesinde diyagramlarda ihtimallerde yükseliş olduğu bariz. Sadece 3 günlük bir öteleme olacak gibi geliyor bana başkan seninde açıklamanı merakla bekliyorum.
Ben Ocak içerisinde sistem geldiği sürece Sinan üstadı başarılı sayarım sonuçta aylar öncesinde yapılmış bir tahmin tam tarihi tutturamayabilir bu gayet olağan bir durum ama sistem geldiği sürece bunu bilmek büyük bir başarıdır.
Azor biraz daha güçlü olsa inecek de nao -1.5 lerde düzelir inşallah
Harunsalman da gelmişse tamam dır bu iş .
Her sene 7-8 ocağı işaret ediyor ve bu tahmin sayılmaz diyen arkadaşlar son 10 yılda kaç tane 8 ocakta kar yağışı olmuş
Hocam sistemin gelme olasılığı var mı daha
Akşam güncellemesinden sonra Yaptığım pratiklere göre yılın son günlerindeki güncellemeler hayret verici düzeyde olacak gibi . Bir saattir pratik yapıyorum bakıyorum yeni yılın güncellemelerinde ortalama-15 gözüküyor ve ani düşüş eğiliminde bizim için çok iyi bir durum.
Bakalım
Sercan 42 4
Hadi inşallah ben kendim için demiyorum ülke geneli için istiyorum zaten ben her sistemde kar alıyorum daha dün 20 cm kar aldım 😁
Takipteydim abim olmazsa da canın sağolsun hareketlilik oldu bari