Sinan abim olmaması için modeller direniyor resmen sana meydan okuyorlar inşallah kazanan taraf sen olursun abim 2017deki gibi 6Ocak akşam üstü kar başlar 13Ocağa kadar devam eder
8 ocak 2025 ( wriscuttern ) Sistemi
-
Sinan -
22 Kasım 2024 18:45 -
Kapalı
-
-
Sinan abim son olarak kesin ve detaylı bir açiklama ne zaman yaparsın abim
-
- Resmi Gönderi
Hadi inşallah ben kendim için demiyorum ülke geneli için istiyorum zaten ben her sistemde kar alıyorum daha dün 20 cm kar aldım 😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bende öyle abim..Daha güzelleri gelsin evet haklısın,yurtta olsun,kar kısırı yerlerde olsun ..
Bir kaç öteleme ile de bize düşebilir hala zaman var..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bende öyle abim..Daha güzelleri gelsin evet haklısın,yurtta olsun,kar kısırı yerlerde olsun ..
Bir kaç öteleme ile de bize düşebilir hala zaman var..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam MGM bizi sıcak tarafta birakmiş ayın 20sine kadar hem sıcak hem yağışsiz
-
- Resmi Gönderi
Sercan 42 42 ne güzel görseller varmış sende..
Bizlerle paylaş böyle arada sırada ama sohbete at ama kar video ve fotoğraflarına ativer
Masaallah masaallah..
Sinan konuyu dağıttık biraz ama bu sefer böyle olsun
Hocam MGM bizi sıcak tarafta birakmiş ayın 20sine kadar hem sıcak hem yağışsiz
MGM uyarısı ile okullar Afyonkarahisar genelinde dün tatil edildi lakin yerde bir cm bile kar yoktu Sercan 😊
-
8 ocakta sistem vardı nerede adam kendini mistik ilan etmiş anca banlayın gerçekleri söylüyorum diye milleti kandırmaktan vazgeçin artık olmuyor inanmıyor kimse modellere bakıyor herkes senin dedigin çocuk masalı sadece gerçekleri söylüyorum diye ban yiyiorum tekrar atım hadi o zaman.
-
- Resmi Gönderi
Yav kardeşim beğenmiyorsan takip etme siteyi kurban olayım yazmak için yazma yahu. Kimseyi zorla tutmuyoruz istemiyorsan gelme yani banlanıyorsan yüzsüz gibi gelme o zaman. Şu güzel günde laf yaptırıyorsunuz kendinize.
-
Olayı şöyle kapatalım. Sinan abinin tahmini kısmen doğru o tarihlerde soğuk hava atağı var fakat yüksek ihtimalle rotası avrupa olacak bu yanlış. Eskisi gibi tahmin yapmak artık çok zor çünkü veriler artık çok değişken. Gidip adama sallamayın kahin değil sonuçta.
-
8 ocakta sistem vardı nerede adam kendini mistik ilan etmiş anca banlayın gerçekleri söylüyorum diye milleti kandırmaktan vazgeçin artık olmuyor inanmıyor kimse modellere bakıyor herkes senin dedigin çocuk masalı sadece gerçekleri söylüyorum diye ban yiyiorum tekrar atım hadi o zaman.
Bir trol daha oltaya takıldı
-
Sinan abinin verdiği her tarihte salınım oluyor bu konuda helal olsun aylar öncesen salınımı tuturuyor ama işte her defasında ya Avrupa yada sıyırıp geçiyor işte bakalım artık önümüze
-
- Resmi Gönderi
Sinan Kahin,Büyücü,Mistik
-
- Resmi Gönderi
Sayenizde ilan ettim ne yapayım
-
Benim amacım trollük degil sadece tepkimi sunuyorum gerçeklerden bahsediyorum bu kadar trollükle bu aynı şey degil özgür bir platform iseniz
-
- Resmi Gönderi
Benim amacım trollük degil sadece tepkimi sunuyorum gerçeklerden bahsediyorum bu kadar trollükle bu aynı şey degil özgür bir platform iseniz
Farkındayım sen de farkındaysan üyeliğini açıyorum
-