Şunu söylemem gerekirse çok uzun vadede iyi bi tahmin yaptınız tecrübeden dolayı
8 ocak 2025 ( wriscuttern ) Sistemi
-
Sinan -
22 Kasım 2024 18:45 -
Kapalı
-
-
Kaç senedir uğursuzluk var ya Kafkaslara gidiyor ya Avrupa'ya . Biseyler oluyor ama malesef tutmuyor işte. Yapacak bişey yok tahmin bu.
-
- Resmi Gönderi
Şunuda yazmak istiyorum bu sistem wriscuttern Gelecek 8-9-7-6-10 gelecek tarihler ileri geri fakat gelecek .
Sonrasında bakacam ne yaparız artık .
-
Arkadaşlar Sinan abimizin yaptığı sadece bir tamhin tutar veya tutmaz önemli olan aylar öncesinden bu tarihi söyleyip bu tarih aralığında bir hareketlenme olması.
-
Şunuda yazmak istiyorum bu sistem wriscuttern Gelecek 8-9-7-6-10 gelecek tarihler ileri geri fakat gelecek .
Yeni yılda aldığım ilk en güzel haber sizden geldi. Gelsin yada gelmesin bu enerjiniz olduğu sürece inanıyorum ki, çok güzel günler bizleri bekliyor ve herkese iyi seneler diliyorum..
-
Hocam bu sayılar eksimi yoksa tarih mi
-
- Resmi Gönderi
Hocam bu sayılar eksimi yoksa tarih mi
Tarih olarak öteleme gerileme gibi
-
Hala modeller arasında çok büyük farklar var durum ne zaman netleşmeye başlar üstadım?
-
- Resmi Gönderi
Hala modeller arasında çok büyük farklar var durum ne zaman netleşmeye başlar üstadım?
Yarın Akşama kadar bekleyelim.
-
10 ocağa kadar istanbula kar beklenmiyor aksine havaların ısınacağı tahmin ediliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sistem belirli tarih aralığında gelmezse gelmeme sebebini çoğu kişi biliyordur
-
Sistem belirli tarih aralığında gelmezse gelmeme sebebini çoğu kişi biliyordur
Endekslerin negatiften nötre atılamaması mı
-
- Resmi Gönderi
Endekslerin negatiften nötre atılamaması mı
Sinan abi açıklama yapacaktı galiba
-
- Resmi Gönderi
Zaten gerekli gereksiz açıklamaları yazmıştım ekran görüntüsü olarak da paylaşıyım .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Başarısız ve hüsrana düşüren bir tahmin için sizlerden özür diliyorum.
Benim için Ocak ilk haftası tahminleri kapandı ömrüm yettiği kadar bu aralarda karda yağsa sevinç olmaz bende.
Bir sisteme isim verince sistem gelmiyor bunu da gördük .
Verdiğimiz tarihte sistem gelmemişse öteleme de olsa başarısızlıktır benim için .Bu tahminin telafisini yapacağım hayırlısı ile, çalışmalara başlayacağım ve müjdeli haberleri sizlere vereceğim hemde %100 lük başarı ile .
-