Sistemler silsilesi olabilir veriler çok iyi şuan da birazdan birşeyler paylaşacağım
Hangi günler için
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistemler silsilesi olabilir veriler çok iyi şuan da birazdan birşeyler paylaşacağım
Hangi günler için
Buraya dikkat edelim ısınma başlangıcı 45 li saatlerde başlıyor ve uzun süreli devam ediyor.. önceden yazdık konusu da vardı forummuzda anı Stratosferik ısınma kutup da soğukların bölünmesine yada yer değiştirmesine neden olur soğuklar bir tarafta ya yoğun bir şekilde hapis olur ve güneyini etkilemeye başlar diğer yandan kutup soğukları 2 ye bölünür Sibirya tarafı ve ABD tarafı olarak
Ssw deki bu anı sıcaklık transferinin yüzey Havasına etkisi 18-25 gün süre sonra gözlemlenir. Bu durumda akşam ki yazımdan da bahsettiğim gibi yine dönüp dolaşıp Ocak sonunu işaret ediyor.
Hangi günler için
Ocak sonundan itibaren Şubat ayını kapysacak şekilde sistemler silsilesi olabilir.!
>>>WinteR<<< bütün ayarlarımı bozdun abim
>>>WinteR<<< bütün ayarlarımı bozdun abim
Üstte ne pişirse oda bize düşer yapacak birşey yok.
Abiler şimdiden elinize sağlık ben paylaşmak isterdim ama yarın erken kalkacağım hayırlı geceler
Üstte ne pişirse oda bize düşer yapacak birşey yok.
Üstte ne pişiyor bilmem,ben hava işini sadece ne zamanı, neyin zamanı diye bekler bakarım
Abiler şimdiden elinize sağlık ben paylaşmak isterdim ama yarın erken kalkacağım hayırlı geceler
Sıkıntı yok abim,,,Hayırlı geceler sana ve herkese